Tina Sáinz

Acteur

Tina Sáinz is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

La Casa del paraíso

1980 | Experimenteel

Venezuela/Spanje 1980. Experimenteel van Santiago San Miguel. Met o.a. Victoria Abril, Tina Sáinz, Emiliano Redondo en Hilda Vera.

Een groep mensen zit opgesloten in een huis waar zij door een mysterieus persoon worden getiranniseerd. Onverwachts stormt een zeer knap meisje het huis binnen. Een prijzenswaardige allegorie over Macht, in de lijn van de eerste films van Saura maar van veel betere cinematografische kwaliteit.

Miedo a salir de noche

1979 | Komedie

Spanje 1979. Komedie van Eloy de la Iglesia. Met o.a. José Sacristán, Antonio Ferrandis, Claudia Gravy, Tina Sáinz en Rafael Hernández.

Een man wordt steeds angstiger bij het idee 's avonds zijn huis te moeten verlaten. Een grove, didactische film; bijna een officiële proclamatie.

El Poder del deseo

1975 | Thriller

Spanje 1975. Thriller van Juan Antonio Bardem. Met o.a. Marisol, Murray Head, José María Prada en Tina Sáinz.

Een jonge getrouwde vrouw gebruikt de hartstocht die een man voor haar koestert om zich van haar echtgenoot te ontdoen. Een belachelijke thriller, die bovendien de pretentie heeft een klassieke film te zijn.

Cuando los niños vienen de Marsella

1974 | Komedie, Musical

Spanje 1974. Komedie van José Luis Saenz de Heredia. Met o.a. Manolo Escobar, Sara Lezana, Tina Sáinz en Antonio Garisa.

Een oplichter die dol is op zingen, slaagt er tenslotte in een eerlijk man te worden. Een film over de decadentie van het vroegere muziekidool Manolo Escobar.

Una Monja y un Don Juan

1973 | Komedie

Spanje 1973. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Lina Morgan, José Sazatornil, Tomás Zori en Tina Sáinz.

Een non besluit overal goed te doen. Absoluut onbeschrijfelijk en met bijna surrealistische momenten, zo slecht. Eigenlijk is het idee nog gestolen ook van Buñuels VIRIDIANA.

Las Colocadas

1972 | Drama

Spanje 1972. Drama van Pedro Masó. Met o.a. Teresa Gimpera, La Contrahecha, Tina Sáinz, María Asquerino en Antonio Ferrandis.

Drie ongehuwde meisjes worden ieder door een getrouwde man onderhouden. Een belachelijk feuilleton dat pretendeert sociale misstanden aan de kaak te stellen.

Españolas en París

1970 | Drama

Spanje 1970. Drama van Roberto Bodegas. Met o.a. Ana Belén, Laura Valenzuela, Tina Sáinz, Máximo Valverda en José Luis Lopéz Vázquez.

De problemen van verschillende jonge Spaanse meisjes die in Parijs werken. Een goed bedoelde maar zwakke film, vooral omdat hij in hoge mate is gebaseerd op overdreven melodramatische aspecten. Desalniettemin een klassieker in de Spaanse filmhistorie.

1, 2, 3, al escondite inglés

1969 | Muziek, Komedie

Spanje 1969. Muziek van Iván Zulueta. Met o.a. Patty Shepard, Judy Stephen, Ramón Pons, José María Iñigo en Antonio Drove.

Een groep vrienden wil een muziek-festival saboteren. De eerste speelfilm van Iván Zulueta slaat een geheel nieuwe en vermakelijke weg naar de popcinema in. Een schitterende film ondanks zijn duidelijke tekortkomingen. Deze belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van de Spaanse cinema werd bij het uitbrengen niet begrepen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tina Sáinz op televisie komt.

Reageer