Jess Winfield

Scenarist, Producer

Jess Winfield is scenarist en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Leroy & Stitch

2006 | Animatie

Verenigde Staten 2006. Animatie van Roberts Gannaway en Tony Craig.

Stitch, de alien die voor het eerst werd opgevoerd in de Disneytekenfilm Lilo & Stitch (2002), zal vast nooit de populariteit van een Donald Duck of Mickey Mouse bereiken, maar het wezentje duikt wel verrekte vaak op in het Disney-universum. Hoe de Stitch-films en -series precies in elkaar steken is inmiddels nauwelijks meer te volgen, zeker omdat er steeds meer malle wezentjes aan de cast werden toegevoegd. Deze episode, Leroy & Stitch, geldt officieel als afsluiter van een eerdere tv-serie, maar oningewijde kids die uit de voeten kunnen met het vergelijkbare Pokémon-universum zullen hier ook wel chocola van kunnen maken.
Met in de originele, Engelstalige versie de stemmen van oa Daveigh Chase, Tia Carrere, Kevin McDonald en Chris Sanders.

Stitch! The Movie

2003 | Animatie, Komedie, Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 2003. Animatie van Tony Craig en Robert Gannaway. Met o.a. Daveigh Chase, Chris Sanders, Kevin McDonald, Kevin Michael Richardson en Jeff Bennett.

Met stemmen van oa Bob van der Houven, Demi Kruimer en Nurlaila Karim. Disneymonstertje Stitch is experiment 626 van maffe wetenschapper Jumba en diens voetveeg Pliekie. Het wonderlijke drietal komt van een andere planeet maar familieminnend meisje Lilo was zo goed om ze op Hawaii in huis te nemen (zie bronfilm Lilo & Stitch uit 2002). In Stitch! The movie wordt het stel bezocht door buitenaardse haaiolifant Gantoe die namens zijn baas Hämsterviel (een minuscuul konijn) de andere 625 experimentele wezentjes komt opeisen. Een kostelijke, pretentieloze kinderfilm. De eerste was nog leuker.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jess Winfield op televisie komt.

Reageer