Ettore M. Fizzarotti

Regisseur

Ettore M. Fizzarotti is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Venga a fare il soldato da noi

1971 | Drama, Komedie

Italië 1971. Drama van Ettore M. Fizzarotti. Met o.a. Katia Christine, Gianni Nazzaro, Franco Franchi, Ciccio Ingrassia en Giuliano Bonafede.

Een absurde, doldwaze maar wel leuke klucht over het leven in een Italiaanse kazerne. Tussen de nieuwe rekruten is ook een meisje, dat een oproep kreeg voor militaire dienst omdat ze in het bevolkingsregister staat ingeschreven als man. Het meisje vermomt zich door een snor op te plakken, maar heeft het moeilijk om niet ontmaskerd te worden. Ze maakt echter tevens van de gelegenheid gebruik om eens goed te observeren hoe jongens-onder- elkaar zich in militaire dienst gedragen.

Vendo cara la pelle

1968 | Western, Thriller

Italië 1968. Western van Ettore M. Fizzarotti. Met o.a. Mike Marshall, Michèle Girardon, Valerio Bartoleschi en Dane Savours.

Een scherpschutter zit een moordenaar op de hielen en raakt bij dit avontuur bevriend met een klein jochie. Bovendien wordt diens moeder ook nog verliefd op hem. Aangezien de scherpschutter 'Shane' heet is er niet eens moeite gedaan om te verbergen waar het idee vandaan kwam.

Stasera mi butto

1968 | Romantiek, Muziek, Komedie

Italië 1968. Romantiek van Ettore M. Fizzarotti. Met o.a. Lola Falana, Giancarlo Giannini en Rocky Roberts.

Weinig hoogstaande film over een studente en haar professor die verliefd op elkaar zijn, maar veel obstakels tegenkomen. Zoals de meeste films van dit genre - zeer in trek rond 1965 - moest deze met een klein budget gemaakt worden. Een muzikale, onsamenhangende komedie met simpele dialogen, maar met een heleboel liedjes.

Una lacrima sul viso

1964 | Muziek, Romantiek

Italië 1964. Muziek van Ettore M. Fizzarotti. Met o.a. Bobby Solo, Laura Efrikian en Nino Taranto.

Een alledaags en voorspelbaar romantisch verhaal over een beroemde Amerikaanse zanger die naar Napels gaat op uitnodiging van een muziekdocent aan het conservatorium en verliefd wordt op de mooie dochter van de docent. Er wordt oppervlakkig geacteerd en ook de meeste personages zijn oppervlakkig. Bobby Solo staat bekend als de Italiaanse Elvis Presley aangezien zijn stem echt op die van Elvis lijkt. De kijker kan genieten van veel zon, pizza, liefde en leuke liedjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ettore M. Fizzarotti op televisie komt.

Reageer