Arnel Taci

1986 Acteur

Arnel Taci (1986) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

1000 Mexikaner

2016 | Komedie

Duitsland 2016. Komedie van Philipp Scholz. Met o.a. Bastian Reiber, Arnel Taci, David Bredin, Stefan en Julia Schäfle.

Zivilcourage

2009 | Drama

Duitsland 2009. Drama van Dror Zahavi. Met o.a. Götz George, Carolyn Genzkow en Arnel Taci.

De oudere boekhandelaar Peter Jordan leeft al bijna dertig jaar in een Berlijnse probleemwijk en is gewend geraakt aan de hangjongeren tegenover zijn zaak. Een ontmoeting met een van hen, de vijftienjarige Jessica, verandert echter zijn leven.

Ein Starkes Team - Sicherheitsstufe 1

2004 | Misdaad

Duitsland 2004. Misdaad van Peter Fratzscher. Met o.a. Maja Maranow, Florian Martens, Leonard Lansink, Tayfun Bademsoy en Arnfried Lerche.

Uit het sluisje bij de dierentuin in Berlijn wordt het lijk opgedrecht van een vijftien-jarige jongen, die uit een tehuis was weggelopen en zich staande had gehouden met prostitutie. Pattex (Kiefer) is zijn maat en als die wordt ondervraagd, blijkt dat ze onenigheid hebben gehad over een gestolen videocamera. Pattex komt in aanmerking als de moordenaar, maar de sleutel tot de oplossing is waarschijnlijk op de tape te zien. Dat brengt Verena (Maranow) en Otto (Martens) op het spoor van R[KA3]uhle (Zierl), een klant van Pattex. Is hij soms de dader? Dan wordt Pattex opgevist uit het sluisje en is op dezelfde wijze vermoord als zijn kameraad. Uit de autopsie blijkt dat beide jongens op het zelfde terrein vermoord moeten zijn, en dat voert ons team naar de villa van Dr. Haberland (Becker) bij de Wannsee. Haberland heeft connecties met de sjeik van Domar, die juist een bezoekje brengt aan de Duitse hoofdstad. Zijn Otto en Verena op het spoor gekomen van een internationale pedofielenorganisatie? Het scenario van Pim Richter bevat actuele thema's, maar is in zijn uitwerking uiterst conventioneel en heeft weinig nieuws te bieden. Blijft het solide spel van de rolverdeling, die de kijker anderhalf uur onderhouden. Het camerawerk is van Wolf Siegelmann.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arnel Taci op televisie komt.

Reageer