Teller

Regisseur, Acteur, Auteur

Teller is regisseur, acteur en auteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Tim's Vermeer

2013 | Documentaire

Verenigde Staten 2013. Documentaire van Teller.

Kunstenaars en wetenschappers betogen al jaren dat kunstschilder Johannes Vermeer mogelijk gebruik maakte van een camera obscura, dat hem via spiegels in staat stelde de werkelijkheid 'na te schilderen'. Tim Jenison, succesvol uitvinder op het gebied van grafisch design, besluit de theorie op de proef te stellen en doet een indrukwekkende poging Vermeers De muziekles te reproduceren met behulp van een soortgelijk apparaat. Kunstcritici waren bepaald niet te spreken over de documentaire, die het genie Vermeer zou bagatelliseren, maar fascinerend en vermakelijk is het zonder meer.

Penn & Teller Get Killed

1989 | Komedie, Thriller

Verenigde Staten 1989. Komedie van Arthur Penn. Met o.a. Penn Jillette, Teller, Caitlin Clarke, David Patrick Kelly en Matthew Penn.

Een wonderlijke klucht, waarin de magiërs Penn & Teller hun kunsten en hun groteske humor kunnen laten zien. Zij spelen zichzelf, ze reizen van de ene voorstelling naar de andere en raken ondertussen hoe langer hoe meer verstrikt in een warnet van bedreigingen en practical jokes. Na een paar krankzinnige momenten begint het verhaal wel erg verward te worden en tegen het einde snapt niemand er meer iets van. Kleine rolletjes worden gespeeld door Jon Cryer, toneelschrijver Christopher Durang en collega-illusionist James Randi.

Long Gone

1987 | Komedie, Sportfilm

Verenigde Staten 1987. Komedie van Martin Davidson. Met o.a. Virginia Madsen, Dermot Mulroney, Larry Riley, Katy Boyer en Henry Gibson.

Een meeslepende komedie over een derderangs baseball team dat strijdt om het kampioenschap. Een pittig scenario van Michael Norell. Petersen speelt de brutale manager van het team, Madsen de plaatselijke schoonheid. Gemaakt voor kabel-tv.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Teller op televisie komt.

Reageer