Olga Schoberová

1943 Regisseur, Acteur

Olga Schoberová (1943) is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Togetherness

1970 | Komedie

Verenigde Staten 1970. Komedie van Arthur Marks. Met o.a. George Hamilton, Peter Lawford, John Banner, Olga Schoberová en Jesse White.

De Amerikaanse playboy Hamilton maakt de communistische atlete Berova het hof in een verjaarde komedie die in Griekenland werd gefilmd.

Le calde notti di Poppea

1969 | Erotiek

Italië 1969. Erotiek van Guido Malatesta. Met o.a. Olga Schoberová, Brad Harris, Gia Sandri, Howard Ross en Sandro Dori.

Een onbeholpen erotische parodie op de peplum-film met Ursula Andress-kloon Olinka Berova (= Olga Schoberová) als een mooi plattelandsmeisje dat naar Rome trekt en daar keizer Nero het hoofd op hol brengt. Met meer goede wil dan middelen in elkaar gezet, en de goede wil was een betere zaak waardig.

The Vengeance of She

1968 | Fantasy, Actiefilm

Verenigd Koninkrijk 1968. Fantasy van Cliff Owen, Dervis Ward, Christine Pockett, Zohra Segal en Charles O'rourke. Met o.a. John Richardson, Olga Schoberová, Edward Judd, Colin Blakely en Jill Melford.

Een vrouw wordt aangezien voor de reïncarnatie van de She-godin. Een z.g. vervolg op het oorspronkelijke verhaal van Rider Haggard. Niks aan.

Lemonade Joe

1967 |

Servië en Montenegro 1967. Oldrich Lipsky. Met o.a. Olga Schoberová, Carl Fiala, Rudy Dale, Miles Kopeck en Kveta Fialova.

Een vrouw wordt aangezien voor de reïncarnatie van de She-godin. Een z.g. vervolg op het oorspronkelijke verhaal van Rider Haggard. Niks aan.

Limonádový Joe

1964 | Western, Erotiek

Servië en Montenegro 1964. Western van Oldřich Lipský. Met o.a. Karel Fiala, Olga Schoberová, Květa Fialová, Miloš Dale en Josef Nomaz.

Een soms in herhaling vallende, maar vaak grappige satire op de Amerikaanse western. De titel verwijst naar de held, die in plaats van sterke drank Kola Loca limonade drinkt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Olga Schoberová op televisie komt.

Reageer