C.T. Miller

Acteur

C.T. Miller is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Killers

1996 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Thriller van Mike Mendez. Met o.a. Dave Larsen, David Gunn, C.T. Miller, Damian Hoffer en Wendy Latta.

Niemand had het zien aankomen, maar op een nacht nemen Odessa (Larsen) en Kyle (Gunn) een geweer in hun handen en schieten hun ouders vol hagel. De wet is genadeloos en beide jongeren, die niet het minste berouw tonen, wacht de elektrische stoel. Ze kunnen echter op bloederige wijze uit de gevangenis ontsnappen. Een heel mediacircus is het gevolg en de twee moordenaars worden ware volkshelden. Ze slagen erin zich te verschuilen in een klein stadje, waar ze de familie Ryan gijzelen. Wat ze echter niet beseffen is dat de Ryans hen nog heel wat kunnen bijbrengen op het gebied van moorden. NATURAL BORN KILLERS revisited. Weer wordt de maatschappij beschuldigd van het voortbrengen van genadeloze moordenaars, die door de sensatiezucht van de media grinnikende helden worden. Het is allemaal duidelijk met weinig geld gemaakt en het geweld primeert op elke vorm van maatschappijkritiek. De film heeft wel alles om uit te groeien tot een cult-succes. Debuterend regisseur Mendez schreef het scenario samen met hoofdrolspeler Larsen. Het camerawerk is van Darko Suvac.

Lap Dancing

1995 | Thriller

Verenigde Staten 1995. Thriller van Mike Sedan. Met o.a. Lorissa McComas, Tane McClure, C.T. Miller, Kim Dawson en Michael Wates.

Deze film biedt de kijker een aardige milieuschildering van het wereldje van topless dansen. Het scenario is van K.C. Martin en hij kwam direct uit op video. De rolprent bevat lekker veel bloot, ordinair gewiebel en de nodige seks; bovendien - en dat is heel zeldzaam - valt er flink wat te lachen. Waarschijnlijk fronst de lezer van wat nu volgt de wenkbrouwen, maar deze B-film biedt eigenlijk datgene wat de tamelijk mislukte bioscoopfilm SHOWGIRLS van Paul Verhoeven met Elizabeth Berkley en Gina Gershon uit 1995 had moeten zijn. Het camerawerk is van Carlos Montaner. Zorg dat je de ongecoupeerde versie van 93 minuten bekijkt. Cultstatus gegarandeerd.

Elke

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Edward Holzman. Met o.a. Drew Griffin, C.T. Miller, Lissa Boyle, Raelyn Saalman en Shauna O'Brien.

O'Brien speelt de heldin uit de titel. Zij is een ongeremd meisje dat bij een seksueel uitgeblust stel, weer wat leven in de brouwerij brengt. Een ideetje voor u, oh, kijker? Onschuldig vermaak hoor, dat een beroep doet op uw engelengeduld... Ook bekend als FRIEND OF THE FAMILY.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer C.T. Miller op televisie komt.

Reageer