Les Kimber

Acteur, Producer

Les Kimber is acteur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Heart Full of Rain

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Roger Young. Met o.a. Ricky Schroder, Richard Crenna, Carroll Baker, Gabriel Mick en Kim Dickens.

Zes jaar nadat hij zijn familie bijna had geruïneerd, keert de verloren zoon Isaiah terug naar de boerderij van zijn ouders en broer om zijn schuld in te lossen. De hereniging van de familie wordt overschaduwd door de ongeneselijke ziekte van de moeder en door een rivieroverstroming, waardoor de boerderij moet worden geevacueerd

Flinch

1994 | Komedie, Thriller

Canada/Verenigde Staten 1994. Komedie van George Erschbamer. Met o.a. Judd Nelson, Nick Mancuso, Gina Gershon, Frank Cassini en Marilyn Norry.

Om wat bij te verdienen neemt Harry een job aan als levende etalagepop rond het oude jaar. Aanvankelijk klikt het niet met zijn collega Daphne die een yuppie als vriend heeft. Die vriend laat haar 's avonds heel vaak zitten en Harry maakt dankbaar van de gelegenheid gebruik zich met haar in het warenhuis te laten insluiten.

Ghostkeeper

1980 | Horror

Canada 1980. Horror van James Makichuk. Met o.a. Riva Spier, Murray Ord, Sheri McFadden, Georgie Collins en Billy Grove.

Een sneeuwstorm brengt een stel uiterst onaangename figuren tezamen in een afgelegen blokhut, waar zich vervolgens de bekende B-film-gruwelen afspelen. Het draait om een mensenetend monster, maar het is vooral de film die aan ondervoeding lijdt. De acteurs doen hun uiterste best, maar in dit magere verhaal, op locatie in Alberta opgenomen, is de sterrol weggelegd voor de majestueuze Canadese Rocky Mountains.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Les Kimber op televisie komt.

Reageer