Chip Lucia

Acteur

Chip Lucia is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Primary Target

1988 | Actiefilm

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Clark Henderson. Met o.a. John Calvin, John Ericson, Miki Kim en Chip Lucia.

Twee Vietnamveteranen zoeken in het Thailand van 1977 een ontvoerde vrouw, die achteraf zich niet zo verzet bleek te hebben tegen haar ontvoering. Irrelevante actiescènes, pover in beeld gebracht, een alles behalve genuanceerd beeld van Thailand. Van, voor en door de kampioenen van de videorotzooi.

Rage of Honor

1987 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Misdaad van Gordon Hessler. Met o.a. Sho Kosugi, Lewis Van Bergen, Robin Evans, Chip Lucia en Gerry Gibson.

Al 1001 maal eerder vertoond: politieman mag na de dood van zijn collega niet meer aan de zaak werken; hij verlaat de dienst en neemt het op tegen de drugsbende, die verantwoordelijk was en kuist en passant de dienst van corrupte hoge ex-collega's. Wraak, oosterse krijgskunst en actie van één man, die zich als vechtmachine ontpopt. Onlogisch scenario van Wallace Bennett en Robert Short. Achter de camera stond Julio Bragado. Origineel aspect: het strijdtoneel is niet in Columbia, maar in Argentinië.

Amazing Stories: Alamo Jobe

1985 | Fantasy

Verenigde Staten 1985. Fantasy van Michael D. Moore. Met o.a. Kelly Reno, William Boyett, Lurene Tuttle, Richard Young en Robert V. Barron.

Tijdens de slag om de Alamo merkt de vijftien-jarige geweerlader Jobe (Reno) opeens enkele 20e eeuwse toeristen op, die kennelijk onkwetsbaar zijn voor de kogels. Op het ogenblik dat hij in het nauw wordt gedreven door Mexicaanse soldaten die hem willen doden, trekt een hand hem weg, en eensklaps staat hij op straat in het Texas van 1985. Maar hij wil hoe dan ook de laatste opdracht die hij van kolonel Travis kreeg uitvoeren. Een leuke spielerei, wat niet hetzelfde is als een goede film. De anachronismen liggen nogal voor de hand en bovendien levert het scenario van Joshua Brand en John Falsey, naar een verhaal van Steven Spielberg, geen enkele verklaring. De jonge Reno houdt zijn rol goed vol. Camerawerk van John McPherson.

Hospital Massacre

1981 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1981. Horror van Boaz Davidson. Met o.a. Barbi Benton, Chip Lucia, Jon Van Ness, Den Surles en Lanny Duncan.

Een krankzinnige, die van Benton bezeten is, kwelt en pijnigt haar tijdens een routine onderzoekje in een groot ziekenhuis. Smakeloos, cliche[KA1]matig en zwaar paranoïde. Gefilmd met de werktitel X-RAY.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chip Lucia op televisie komt.

Reageer