Peter McCoy

Acteur

Peter McCoy is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Throne of the Fire

1983 | Fantasy, Horror

Italië 1983. Fantasy van Franco Prosperi. Met o.a. Peter McCoy, Sabrina Siani, Harrison Muller, Benny Corduso en Peter Caine.

Een hels werkje over een jonge satan die een koning laat doden om diens troon te bestijgen. Een duivels karwei, dat hij niet klaart, omdat de troon uitsluitend door rechtmatige opvolgers bezeten mag worden. Tovenarij en hekserij, en de intriges van een schone prinses vormen het decor in deze luidruchtige en lichtvoetige film.

Sangraal, la spada di fuoco

1982 | Avonturenfilm, Actiefilm

Italië 1982. Avonturenfilm van Michael E. Lemick en Michael Lemick. Met o.a. Peter McCoy, Anthony Freeman, Sabrina Siani en Margarethe Christian.

Een jonge prins neemt wraak op barbaren, die zijn familie en volk uitmoordden. Onthutsend zwak plagiaat van CONAN THE BARBARIAN, waar en passant RAIDERS OF THE LOST ARK óók nog bijgesleept wordt. Ook bekend als THE SWORD OF THE BARBARIANS.

Gunan il guerriero

1982 | Avonturenfilm, Fantasy, Actiefilm

Italië/Verenigde Staten 1982. Avonturenfilm van Franco Prosperi. Met o.a. Peter McCoy, Diana Roy, David Jenkins, Malisa Lang en John Richmond.

CONAN THE BARBARIAN wordt weer eens schaamteloos geplagieerd in dit onbeholpen en onduidelijke verhaaltje over twee adellijke broers, van wie er één wraak dient te nemen op de moordenaars van zijn familie. Ook bekend als THE INVINCIBLE BARBARIAN.

Gli invincibili fratelli Maciste

1966 | Fantasy, Avonturenfilm

Italië 1966. Fantasy van Roberto Mauri. Met o.a. Richard Lloyd, Peter McCoy, David Jenkins, Claudie Lange en Tony Freeman.

Avonturenfilm vol actie, al houden spel en regie niet over. De mannen van de verdorven Koningin van de Onderwereld plegen overvallen. Superheld Maciste trekt met zijn broeders tegen haar ten strijde.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter McCoy op televisie komt.

Reageer