Spencer Williams

Acteur

Spencer Williams is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

L'orribile segreto del Dr. Hichcock

1962 | Horror, Thriller

Italië 1962. Horror van Robert Hampton. Met o.a. Barbara Steele, Robert Flemyng, Montgomery Glenn, Teresa Fitzgerald en Harriet Medin.

De Britse chirurg Prof. Bernard Hichcock (Flemyng) heeft een gespleten persoonlijkheid waardoor hij zijn baanbrekende vindingen op het terrein van de bloedsomloop en verdovingen misbruikt voor zijn necrofiele orgie[KA3]en waarvan zijn vrouw Margherita (Fitzgerald) het slachtoffer wordt. Als hij jaren later hertrouwd in zijn woning terugkeert, blijkt ze nog te leven, hoewel ze onherkenbaar ouder geworden is. Hij besluit haar met het bloed van zijn tweede vrouw Cynthia (Steele) haar jeugd terug te geven. Als scenario onzinnig, maar door kleurgebruik en effecten toch een suggestief horrorverhaal, hoewel cultus-heldin Steele averechts gebruikt is in een onschuldige slachtoffersrol. Regisseur Hampton heet in werkelijkheid Riccardo Freda. Het scenario is van Julyan Perry, die in werkelijkheid Ernesto Gastaldi heet. Het camerawerk is van Raffaele Masciocchi. De Britse versie, TERROR OF DR. HICHCOCK, duurt 88m en is ook op video verkrijgbaar. Gevolgd door THE GHOST. Ook bekend als THE HORRIBLE DR. HICHCOCK en RAPTUS. Mono.

The Bronze Buckaroo

1939 | Western

Verenigde Staten 1939. Western van Richard Kahn. Met o.a. Herbert Jeffries, Artie Young, Rellie Hardin, Spencer Williams en Clarence Brooks.

Na het succes van HARLEM ON THE PRAIRIE richtte Kahn een eigen produktiemaatschappij op om nóg enkele negerwesterns te produceren met de zingende held Jeffries. Hier is Jeffries op jacht naar de moordenaars van Youngs vader. Het is allemaal zeer matig; de gein was er snel af.

Harlem Rides the Range

1939 | Western

Verenigde Staten 1939. Western van Richard C. Kahn. Met o.a. Herbert Jeffries, Lucius Brooks, Flourney E. Miller, Artie Young en Spencer Williams.

We zien Jeffries in zijn laatste negerwestern, de vierde, als zingende westernheld. Hij krijgt het aan de stok met Brooks, die een radiummijn van Young wil stelen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Spencer Williams op televisie komt.

Reageer