Christian Tramitz

Acteur

Christian Tramitz is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Das Vaterspiel

2009 | Drama

Oostenrijk/Duitsland/Frankrijk/Ierland 2009. Drama van Michael Glawogger. Met o.a. Ulrich Tukur, Helmut Köpping, Sabine Timoteo, Christian Tramitz en Otto Tausig.

In deze verfilming van de gelijknamige, dikke roman van Josef Haslinger rijgt regisseur-scenarist Michael Glawogger verschillende familieverhalen uit heden en (nazi)verleden aan elkaar. De Weense Ratz (Köpping) heeft, op basis van eigen frustraties, een computerspel ontworpen waarin een speler zijn vader kan vermoorden. Hij reist naar New York op uitnodiging van een vriendin met een eigen familiegeheim. De erfenissen van daders en slachtoffers raken vervlochten in dit drama met thrillerelementen dat persoonlijke en collectieve trauma's onderzoekt. De compacte constructie van de film is tegelijkertijd wat onbevredigend.

Tijl Uilenspiegel

2003 | Animatie, Avonturenfilm, Familiefilm

Duitsland/België 2003. Animatie van Eberhard Junkersdorf. Met o.a. Benedict Weber, Christian Tramitz en Veronica Ferres.

Tekenfilmversie van de beroemde avonturen van de Middeleeuwse deugniet Tijl Uilenspiegel. Met in de Nederlands gesproken versie de stemmen van oa Jan Decleir en Pieter Embrechts. Tijl Uilenspiegel is een eigenwijze losbol die niets liever doet dan anderen het leven zuur maken met zijn grappen en grollen. Hij gaat naar Boemstad om zijn opa uit de nood te helpen.

Der Schuh des Manitu

2001 | Komedie, Western

Duitsland 2001. Komedie van Michael Herbig. Met o.a. Michael Herbig, Christian Tramitz, Sky Dumont en Marie Bäumer.

Abahachi, Opperhoofd van de Apache Indianen, en de Ranger, zijn bloedbroeder, strijden voor vrede en rechtvaardigheid in het Wilde Westen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christian Tramitz op televisie komt.

Reageer