Víctor Petit

Acteur

Víctor Petit is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Perros callejeros

1976 | Actiefilm

Spanje 1976. Actiefilm van José Antonio de la Loma. Met o.a. Angel Fernández Franco, Miguel Hugal, Víctor Petit en Frank Braña.

Een jeugdmisdadiger ontsnapt voortdurend aan de politie. Een overdreven demagogische en opportunistische film, die echter wel bij het publiek in de smaak viel. Derhalve gaf hij aanleiding tot vervolgfilms en imitaties, eveneens met echte jeugdmisdadigers in de hoofdrollen.

Clara es el precio

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Vicente Aranda. Met o.a. Amparo Muñoz, Juan Luis Galiardo, Máximo Valverde, Mario Pardo en Víctor Petit.

Een fotomodel voelt zich gefrustreerd door de seksuele passiviteit van haar man. Deze zeer curieuze en moeilijk te plaatsen film heeft een duidelijk feministische inslag: een vrouw wordt geconfronteerd met een absurde situatie die zij niet aankan. In deze unieke Spaanse film spelen Juan Luis Galiardo en Máximo Valverde demystificerende rollen.

Topical spanish

1970 | Komedie, Muziek

Spanje 1970. Komedie van Ramón Masats. Met o.a. Guillermina Motta, Los Iberos, José Sazatornil en Víctor Petit.

De oprichting van een popgroep... Een duidelijk surrealistische, dwaze film, waarin is getracht de 'pop'-verdwazing te accepteren maar daar slechts gedeeltelijk in is geslaagd.

La Respuesta

1969 | Drama

Spanje 1969. Drama van José María Forn en José Mar´a Forn. Met o.a. Francisco Viader, Marta May, Jordi Torras, Víctor Petit en Jordi Toras.

Een jonge student vermoordt de minnaar van zijn verloofde. Een vreemde en zeer kritische film die veel problemen met de censuur had.

El Certificado

1969 |

Spanje 1969. Vicente Lluch. Met o.a. Nuria Espert, Adolfo Marsillach, Carlos Otero en Víctor Petit.

Een ongehuwd meisje acht het maagdelijkheidscertificaat een van haar meest kostbare bezittingen. Dit is een vreemde satire op de destijds heersende preutsheid.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Víctor Petit op televisie komt.

Reageer