Lola Glaudini is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Certain Prey

2011 | Actiefilm

Verenigde Staten 2011. Actiefilm van Chris Gerolmo. Met o.a. Mark Harmon, Tatiana Maslany en Lola Glaudini.

Rechercheur Lucas Davenport doet onderzoek naar de koelbloedige liquidatie van een politieagent. Hij was kroongetuige in een zaak waarbij de vrouw van een jurist werd vermoord. Het onderzoeksteam ontdekt dat de mysterieuze huurmoordenares Clara Rinker achter deze aanslag zit. Maar gaandeweg het onderzoek ontdekt Davenport dat ook zij een link heeft met de corrupte advocate Carmel Loan.

Groove

2000 | Komedie, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 2000. Komedie van Greg Harrison. Met o.a. Lola Glaudini, Hamish Linklater, Denny Kirkwood, Mackenzie Firgens en Vince Riverside.

De onafhankelijk gedraaide film Groove werd op het Sundance filmfestival van 2000 neergezet als een film over de rave-scene in San Francisco. Maar de film is meer dan dat. Groove is een soapie portret van een groep zelfbewuste (en verveelde) twintigers in hip S.F. tegen de achtergrond van een avondje stappen, onder invloed van de verruimende middelen van weleer. Regisseur Greg Harrison brengt het wereldje fraai in beeld en vooral de muziek (van onder andere rave-dj's Digweed en Polywog) is sterk.

Your Friends & Neighbors

1998 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1998. Komedie van Neil LaBute. Met o.a. Amy Brenneman, Aaron Eckhart, Catherine Keener, Nastassja Kinski en Jason Patric.

Na de filmhuishit In the Company of Men stortte filmmaker LaBute zich met succes op de ontmaskering van beide seksen in Your Friends & Neighbors. Een fantastische cast van zes personages brandt elkaar honderd minuten lang tot het bot af in een anonieme oostkust entourage om in een ravage van leugens, confrontaties en bedrog tot de conclusie te komen dat er hoogstwaarschijnlijk niet zoiets bestaat als romantische liefde en dat iedereen, zoals een van de personages het verwoordt, uit is op coïteren.