Victor Staal

Acteur

Victor Staal is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

DieSklavenkarawane

1958 | Avonturenfilm

Duitsland/Spanje 1958. Avonturenfilm van Georg Marischka. Met o.a. Georg Thomalla, Theo Lingen, Victor Staal en Mara Cruz.

Thomalla speelt een Noord-Afrikaanse avonturier die twee vrienden uit de klauwen van een meedogenloze slavenhandelaar tracht te bevrijden. Als hij hulp krijgt van een excentrieke Engelsman (Lingen) worden de problemen alsmaar groter. Het loopt uiteraard goed af in deze vooral kluchtige film waarin eigenlijk niemand in zijn rol past. Gebaseerd op een verhaal van Karl May.

Der Weibertausch

1952 | Komedie

Duitsland 1952. Komedie van Karl Anton. Met o.a. Gertrud Kückelmann, Karlheinz Böhm en Victor Staal.

Een traditionele verfilming van een clichématige klucht waarin een man zijn vrouw tegen de stier van een andere man ruilt. Een film voor de liefhebber van pretentieloze humor, zoals we die ook vaak zien in de zgn. komische toneelstukken.

Alles für die Firma

1950 | Komedie

Duitsland 1950. Komedie van Ferdinand Dörfler. Met o.a. Erhard Siedel, Lucie Englisch, Ilona Lamee, Wilfried Seyfferth en Victor Staal.

De chef van een bijna bankroet zijnde grammofoonplatenfirma laat zich tijdens de onderhandelingen met de concurrent door zijn secretaris vertegenwoordigen. De verwisselingskomedie die daaruit voortvloeit is, zoals gebruikelijk in die jaren, vol hartezeer en vele onbenullige komische situaties.

Die seltsame Geschichte des Brandner Kaspar

1949 | Drama

Duitsland 1949. Drama van Josef von Báky. Met o.a. Paul Hörbiger, Victor Staal, Ursula Lingen, Georg Thomalla en Carl Wery.

De zeventig-jarige jager Brandner is de dood te slim af, maar kan wel overgehaald worden om een proefrit naar de hemel te maken, waaruit hij niet meer weg wil. De verfilming van de novelle van Franz von Kobell is een mengsel van volksoverlevering, klucht en legende, maar vervalt helaas te zeer in de clichés van de heimatfilms. Ook bekend als DAS TOR ZUM PARADIES.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Victor Staal op televisie komt.

Reageer