Alvaro Vitali is acteur.
Er zijn 41 films gevonden.

Pierino torna a scuola

1990 | Familiefilm

Italië 1990. Familiefilm van Mariano Laurenti. Met o.a. Alvaro Vitali, Bruno Minniti, Alfonso Tomas, Giulio Massimi en Daniela di Bitonto.

Pierino is terug, na een afwezigheid van bijna tien jaar. Jammer. Want nu moeten we weer aankijken tegen dat infantiele ding in z'n belachelijke pakje, met al zijn platvloersheid en stupiditeit. Moe van het werken besluit hij weer naar school te gaan, waar hij de boel op stelten zet. Pijnlijk dat de heerlijke Nadia Bengala, Miss Italië 1988, haar schoonheid moest lenen aan deze film. Maar nog erger is het dat een dergelijk produkt überhaupt gemaakt kan worden.

La Soldatessa alle grandi manovre

1987 | Erotiek, Komedie

Italië 1987. Erotiek van Nando Cicero. Met o.a. Edwige Fenech, Renzo Montagnani en Alvaro Vitali.

Een vrouwelijke arts moet een onderzoek instellen naar de seksuele handel en wandel van militairen en natuurlijk doet ze dat niet zonder vrouwelijk raffinement. Een waardeloze film. Ook bekend als LA TOUBIB PREND DU GALLON.

Paulo Roberto Cotechiño centravanti di sfondamento

1983 | Sportfilm, Erotiek, Komedie

Italië 1983. Sportfilm van Nando Cicero. Met o.a. Alvaro Vitali, Carmen Russo, Vincenzo Andronico, Nino Terzo en Moana Pozzi.

Een Napolitaans voetbalteam koopt de Braziliaanse topvoetballer Roberto Cotechiño aan, ter versterking van het team. Maar hij heeft heimwee en mist zijn vriendin. De elftalbegeleiding laat zijn vriendin, een danseres, naar Italië overkomen om hem wat op te peppen. Er is ook een loodgieter die op hem lijkt, en Roberto besluit hem te gebruiken. Een ordinaire en nauwelijks grappige, komisch bedoelde situatiekomedie. De enige bezienswaardigheid is Carmen Russo, wier weelderige en wllustige voorkomen voor enig vertier op het seksuele vlak zorgt. Verschrikkelijk spel en dito regie.

Il fitoso, L'arbitro e il calciatore

1983 | Komedie, Sportfilm

Italië 1983. Komedie van Pier Francesco Pingitore. Met o.a. Pippo Franco, Alvaro Vitali en Carmen Russo.

Een film met twee verhalen. Het eerste verhaal gaat over een voetbalscheidsrechter die een onthullendende videocassette ontvangt die geen twijfel laat bestaan over de ontrouw van zijn wulpse vrouw als ze met een voetbalspeler stoeit. Het tweede verhaal gaat over een fan van 'Roma' die moet doen alsof hij een toegewijde supporter van het voetbalelftal van 'Lazio' is om zijn baas en toekomstige schoonvader een plezier te doen. Produktie en regie zijn zwak, maar de film is vrij komisch.

Pierino colpisce ancora

1982 | Komedie, Erotiek

Italië 1982. Komedie van Marino Girolami. Met o.a. Alvaro Vitali, Michela Miti, Enzo Robutti en Toni Ucci.

Wederom de rampspoeden van het onmogelijke jongetje op kostschool, ditmaal in Sicilië. Een platvloerse, ordinaire en stupide komedie met niets anders dan de gebruikelijke elementen: jaloezie, voyeurisme, kleinsteedsheid, seks en naakt. Alleen mooie Michela Miti is leuk om naar te kijken, met of zonder kleren.

Gran Burrasca

1982 | Komedie

Italië 1982. Komedie van Pier Francesco Pingitore. Met o.a. Alvaro Vitali, Mario Carotenuto en Marisa Merlini.

<

Giggi il bullo

1982 | Komedie, Erotiek

Italië 1982. Komedie van Marino Girolami. Met o.a. Alvaro Vitali, Adriana Russo en Susanna Fassetta.

Giggi is een opschepper die zijn dagen doorbrengt met boksen, waarin hij niets presteert. Hij is gewoon een gluurder die zijn ogen niet af kan houden van vrouwen. Een van de vele afschuwelijk platvloerse sekskomedies met obligate naaktscenes en rondborstige dames waarin Vitali in begin 1980 schitterde.

Reste avec nous, on s'tire

1981 | Misdaad, Komedie

Frankrijk/Italië 1981. Misdaad van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Edwige Fenech, Aldo Maccione, Alvaro Vitali, Giacomo Rizzo en Edith Peters.

Een vreselijk rotzooitje: de politie neemt het op tegen twee elkaar beconcurrerende gangsterbendes. Het recht zegeviert uiteindelijk, maar dan wel op zijn Frans/Italiaans. Zoals gebruikelijk bij een film van Jacques Leitienne is dit weer een opeenhoping van domme en ordinaire grappen (d'r wordt letterlijk tegen Fenech aangepiest, om maar een voorbeeld van het 'fijne' soort humor te geven). Alles rammelt aan deze film, de regie, het acteerwerk en het scenario.

Poliziotta a New York

1981 | Komedie

Italië 1981. Komedie van Michele M. Tarantini. Met o.a. Aldo Maccione, Alvaro Vitali en Edwige Fenech.

Een vreselijk rotzooitje: de politie neemt het op tegen twee elkaar beconcurrerende gangsterbendes. Het recht zegeviert uiteindelijk, maar dan wel op zijn Frans/Italiaans. Zoals gebruikelijk bij een film van Jacques Leitienne is dit weer een opeenhoping van domme en ordinaire grappen (d'r wordt letterlijk tegen Fenech aangepiest, om maar een voorbeeld van het 'fijne' soort humor te geven). Alles rammelt aan deze film, de regie, het acteerwerk en het scenario.

Pierino medico della Saub

1981 | Komedie

Italië 1981. Komedie van Giuliano Carmineo. Met o.a. Alvaro Vitali, Mario Carotenuto, Serena Bennato, Giuseppe Ferrara en Carolina Palermo.

De verdere avonturen van de gekke Pierino (Vitali), dit keer net terug uit Ethiopië na afronding van zijn artsenstudie. Ondanks zijn bul weet hij niets van medicijnen. Toch krijgt hij, op voorspraak van de Loge P2, een baan als arts bij een van de beste ziekenhuizen van Rome. Daar stapelt hij natuurlijk de ene blunder op de andere. Bepaalde scènes zijn om te gillen van het lachen, met name als het gaat over corruptie, vriendjespolitiek, gekochte bescherming, voorkeursbehandeling en alle andere chronische ziekten waaraan Italië lijdt. Jammer genoeg is de film slecht gemaakt.

Pierino contro tutti

1981 | Komedie

Italië 1981. Komedie van Marino Girolami. Met o.a. Alvaro Vitali, Riccardo Billi en Michela Miti.

Verhaal over een lelijk, lui jongetje, dat verwarring en chaos teweeg brengt in huis, op school en zelfs bij de mensen op straat. Deze slechte film over een kwajongen is de moeite niet waard.

La settimana al mare

1981 | Erotiek, Komedie

Italië 1981. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Anna Maria Rizzoli, Andrea Occhipinti, Leonardo Cassio en Alvaro Vitali.

Nog een Italiaanse sekskomedie met de sensuele Rizzoli, veel bloot en mooie meisjes. Het verhaal gaat over een verlegen, knappe student die een oogje heeft op de mooie directrice van een toeristisch oord. Hij is te schuchter om haar rechtstreeks te benaderen, maar zij heeft hem door en geleidelijk aan verleidt ze hem op subtiele wijze, want zij voelt zich ook tot hem aangetrokken. Slecht gemaakt en zwak geregisseerd.

La poliziotta a New York

1981 | Misdaad, Erotiek, Komedie

Italië 1981. Misdaad van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Edwige Fenech en Alvaro Vitali.

Domme sekskomedie met een doorzichtige aanleiding. Een populaire, ondernemende politievrouw zit achter twee rivaliserende bendes aan die in New York vechten om het monopolie in de winstgevende drugshandel. Onze schoonheid wordt terzijde gestaan door een lelijke, klungelige ondergeschikte. Zij joggen, oefenen, vangen misdadigers en zij gluren veel, waarbij ook wij een glimp opvangen van de naakte Edwige Fenech. Vulgair en niet leuk.

La dottoressa preferisce i marinai

1981 | Komedie

Italië 1981. Komedie van Michele Massimo Tarantini en Michele M. Tarantini. Met o.a. Alvaro Vitali, Gianni Ciardo, Renzo Palmer, Paola Senatore en Marisa Mell.

Nog zo`n vulgaire komedie met Vitali en Ciardo als werknemers (ze moeten glazenwassen en zo zien ze nog wat) in een groot hotel. Op een dag arriveren er matrozen van de Italiaanse marine met hun commandant die een geheime rendez-vous met zijn geliefde heeft. Afgezien van de chaos die de matrozen veroorzaken, zijn Vitali en Ciardo ook nog eens getuige van een moord en zijn ze gedwongen te vluchten. Grove humor en enig bloot zijn de ingrediënten van deze afgrijselijke film.

La compagna di banco

1981 | Erotiek, Komedie

Italië 1981. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Lilli Carati, Gianfranco D'Angelo, Lino Banfi en Alvaro Vitali.

Het verhaal speelt op een middelbare school: veel apestreken, veel pret. Het gaat over de succesvolle leerlinge Simona, die door iedereen wordt bewonderd en in het bijzonder door Mario, die alles probeert om haar voor zich te winnen. Haar klasgenoten halen haar over Mario een streek te leveren, die hem belachelijk zal maken. Zoals gewoonlijk eindigt de film blij en romantisch. Er wordt overdreven geacteerd en de regie laat te wensen over. Carati laat zich geheel au naturel zien, maar dat is niets vergeleken met haar latere optreden in porno-films.

L'Onorevole con l'amante sotto il letto

1981 | Erotiek, Komedie

Italië 1981. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Lino Banfi, Janet Agren, Alvaro Vitali, Lory Del Santo en Teo Teocoli.

Omdat zij de kinderen van de burgermeester een standje heeft uitgedeeld, wordt de natuurkunde lerares Anna Vinci, gespeeld door de mooie Agren ontslagen van de privé-school. In woede ontstoken reist de aantrekkelijke jonge lerares af naar haar vriend in Rome, die toevallig parlementslid is. Een aburde komedie met een beetje blotigheid, maar die stijf staat van de grofheden, waar je nauwelijks om kunt lachen.

La ripetente fa l'occhietto al preside

1980 | Erotiek, Komedie

Italië 1980. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Anna Maria Rizzoli, Lino Banfi, Renzo Ozzano en Alvaro Vitali.

Weer zo'n goedkope, geile, grove klucht met veel vlees van Rizzoli en weinig regie van Laurenti, al valt er soms nog wel te lachen om het tiet- en kontwerk van Rizzoli. Ze is de dochter van een industrieel die haar onderbroken studie weer oppakt. Ze voelt zich aangetrokken door een klasgenoot, maar die lijkt niet in haar geïnteresseerd. Om hem jaloers te maken speelt ze dat ze verliefd is op de decaan.

La liceale al mare con l'amica di papa

1980 | Erotiek, Komedie

Italië 1980. Erotiek van Marino Girolami. Met o.a. Renzo Montagnani, Marisa Mell, Sabrina Siani en Alvaro Vitali.

De uitstekende komiek Montagnani is getrouwd met een arrogante, agressieve vrouw, waarbij hij het uithoudt vanwege haar geld. Gelukkig vindt hij troost in een verhouding met een andere jonge vrouw. Maar steeds als hij een afspraakje (in een buurt-bioscoop in de voorstad) heeft moet hij zijn vrouw zien te ontwijken. In een neven-plotje wordt zijn dochter, die haar eindexamen niet gehaald heeft gekidnapt. Leuke kijk op een buitenechtelijke verhouding.

La Liceale seduce i professori

1980 | Komedie, Erotiek

Italië 1980. Komedie van Mariano Laurenti. Met o.a. Gloria Guida, Alvaro Vitali, Lino Banfi, Fabrizio Moroni en Ninetto Davoli.

De zoveelste aflevering uit de Italiaanse komische softporno-reeks gesitueerd in een school waar steeds dezelfde acteurs steeds dezelfde platte grappen debiteren. Gerealiseerd in hetzelfde jaar en door dezelfde regisseur als IL PRESIDE E LA RIPETENTE lijkt deze film te bestaan uit de overschotjes van de andere. En dan te bedenken dat er nog niet eens materiaal genoeg was voor één film.

La Dottoressa ci sta col colonnello

1980 | Erotiek, Komedie

Italië 1980. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Nadia Cassini, Lino Banfi en Alvaro Vitali.

Platvloerse moppen en veel seks, meer houdt deze slecht geregisseerde film niet in. Kolonel Punzone maakt zich zorgen over zijn fysiek en zijn potentie, dus laat hij Eve Russel naar zijn kampement komen om aan een jonge legerarts uit te leggen hoe je in vorm moet blijven. Natuurlijk hoopt de kolonel zelf de eerste patiënt van de sexy dokter Russel te worden. Sommige scènes zijn best leuk, maar eigenlijk is toch alleen de welgeschapen Nadia Casini het aankijken waard.

L'insagnante al mare con tutta la classe

1980 | Erotiek, Komedie

Italië 1980. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Lino Banfi, Anna Maria Rizzoli, Alvaro Vitali, Gino Pagnani en Marco Geraldini.

Een hoteleigenaar engageert een Franse leraar uit Milaan om zijn zoon Frans te leren. De leraar blijkt een lerares te zijn, blond en welgevormd. De hoteleigenaar wordt gek van verlangen naar haar. Hij gaat door roeien en ruiten om haar in bed te krijgen, maar niets lukt. Daarbij moet hij zorgen dat zijn vrouw niets merkt. Rizzoli is geweldig en ze laat ons volop meegenieten van haar naakte waarheid, maar het blijft een rotfilm.

L' Infirmiere nella corsia dei militari

1980 | Erotiek

Italië 1980. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Nadia Cassini, Lino Banfi, Alvaro Vitali, Malisa Longo en Bruno Minniti.

Verpleegster Cassini heeft deze keer haar zinnen gezet op een impotente oude kolonel. Maar geen nood: zijn jonge assistent beschikt over een flink geschapen geslachtsorgaan dat chirurgisch wordt overgeplant op zijn superieur. Een in alle opzichten ranzige film.

Il Preside e la ripetente

1980 | Komedie, Erotiek

Italië 1980. Komedie van Mariano Laurenti. Met o.a. Anna Maria Rizzoli, Lino Banfi, Rodolfo, Alvaro Vitali en Carlo Sposito.

Dit gaat over een jongen die aan zijn vader beloofd heeft maagd te blijven tot hij zijn diploma heeft behaald. Kun je nagaan.

La poliziotta della squadra del buon costome

1979 | Misdaad, Erotiek, Komedie

Italië 1979. Misdaad van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Edwige Fenech, Lino Banfi, Franco Diogene, Alvaro Vitali en Marzio C. Honorato.

Fenech portretteert een dappere politieagente die per vergissing de toekomstige commissaris van politie gearresteerd heeft toen ze als geheim agent aan een opdracht werkte. Wanneer hij als de nieuwe commissaris aangesteld wordt, moet ze helaas onder hem werken, en ze gaat met ziekteverlof. Grove humor, een beetje bloot en een slecht script.

La Liceale, il diavolo e l'acquasanta

1979 | Komedie, Erotiek

Italië 1979. Komedie van Nando Cicero. Met o.a. Gloria Guida, Lino Banfi, Alvaro Vitali, Ernst Tholle en Pippo Santanastas.

Een sketchfilm in drie deeltjes met als gemeenschappelijke kenmerken molenwiekende en bekkentrekkende acteurs, luidruchtige platvloerse dialogen, boertige situatiehumor en een totaal gebrek aan filmische feeling, subtiliteit of welke verdienste dan ook.

L'insegnante balla...con tutta la classe

1979 | Komedie, Familiefilm, Erotiek

Italië 1979. Komedie van Giuliano Carmineo. Met o.a. Nadia Cassini, Lino Banfi, Alvaro Vitali, Paola Morra en Maurizio Interlandi.

De zoveelste aflevering uit de flauwe L`INSEGNANTE-reeks. Cassini speelt deze keer een gymnastieklerares die met haar revolutionaire lesmethode (turnen op moderne muziek, kwestie van inspelen op het succes van SATURDAY NIGHT FEVER) zowel bij leerlingen als het mannelijke deel van het onderwijzend personeel het nodige succes oogst. Onvoorstelbaar melig.

Gros Câlin

1979 | Romantiek, Komedie

Italië/Frankrijk 1979. Romantiek van Jean-Pierre Rawson. Met o.a. Jean Carmet, Nino Manfredi, Enrico-Maria Salerno, Alvaro Vitali en Marthe Villalonga.

Romantische komedie gebaseerd op het gelijknamige boek van Emile Ajar, bewerkt door het befaamde Italiaanse scenaristenduo Age en Scarpelli. Carmet speelt een eenzame bediende die thuis tegen zijn slang praat en te schuchter is om zijn liefde te verklaren aan het meisje van wie hij houdt. Als hij dat uiteindelijk toch doet, valt het meisje voor zijn charmes en neemt haar intrek in zijn appartement. De slang zorgt echter voor onverwachte ontwikkelingen. Onbenullig, maar charmant. Perrin heeft een klein rolletje als taxichauffeur.

Dove vai il vizietto nonce l'hai

1979 | Komedie

Italië 1979. Komedie van Franco Martinelli. Met o.a. Renzo Montagnani, Alvaro Vitali, Stefano Amato, Loredana del Santo en Sabrina Siani.

Een vederlichte komedie maar compleet met verkleedpartijen over een chaotische privé-detective, met de onoriginele naam Colombo, en zijn partner die voor hun opdrachtgeefster in haar huis posteren als de zwoele butler en de mollige kokkin om de oudere echtgenoot te betrappen op vermeende huwelijksontrouw. Slecht plagiaat van CAGE AUX FOLLES.

La Liceale nella classe dei ripenti

1978 | Erotiek

Frankrijk/Italië 1978. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Gloria Guida, Alvaro Vitali, Gianfranco d' Angelo, Lino Banfi en Hélène Chauvin.

Een geschiedenis- en een gymnastiekleraar op een dorpslyceum hebben een oude vete, terwijl hun zoon en dochter verkering hebben. Die houdt vooral stand uit rebellie tegen hun ouders, tot het meisje de ontrouw van haar vriend ontdekt en toegeeft aan de oprechte liefde van een klasgenoot. De flauwe grappen zijn niet toereikend om de magere intrige op de gemiddelde filmlengte te brengen. Dit nieuwe deel uit de serie rond Guida als een uitdagende scholiere is kuiser dan gewoonlijk en neemt vooral de vaders op de korrel, wier hypocriete dubbele moraal echter alleen wordt aangevochten door middel van kinderachtige grappen.

L'insegnante viene a casa

1978 | Komedie, Erotiek

Italië 1978. Komedie van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Edwige Fenech, Renzo Montagnani, Alvaro Vitali, Francesco Milizia en Giancarlo Ferrando.

Een typisch Italiaanse soft-core-komedie waarin lelijke, vieze en doorgaans ook niet bijster intelligente mannen met hun ogen beginnen te rollen als pianolerares (!) Fenech door de dorpsstraat wandelt. Alle seksuele stereotypen komen aldus aan bod in deze weerzinwekkende, platte en uitermate vervelende draak.

Infermiera di notte

1978 | Erotiek, Komedie

Italië 1978. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Gloria Guida, Alvaro Vitali, Leo Colonna, Mario Carotenuto en Lino Banfi.

In deze weinig originele zachte seks-rolprent moet een welgevormde mooie verpleegster een oude man die ieder moment kan sterven, verplegen. Zij moet hem en zijn geile neef (een tandarts van rond de veertig) echter voortdurend van haar bevallige lijf houden. Omdat zij haar gunsten wenst te verlenen aan een jonge amant, haalt zij de mannelijke tandarts-assistent (die gemakkelijk voor haar uitstekende eigenschappen valt) over om met een pruik op voor haar door te gaan en een nachtje voor haar in te vallen; als gevolg moet 'de nachtzuster' zich uit de grijpgrage klauwen van de bejaarde patient en zijn vunzige baas zien te redden. Niet leuk en niet goed.

La vergine, il toro e il capricorno

1977 | Erotiek, Komedie

Italië 1977. Erotiek van Luciano Martino. Met o.a. Edwige Fenech, Alberto Lionello, Ray Lovelock en Alvaro Vitali.

Eén van de vele goedkope Italiaanse sekskomedies met slecht acteerwerk, een zwakke regie, een afgrijselijk scenario en een heleboel bloot en gevloek. Een speculant in onroerend goed is zijn vrouw ontrouw door te flirten met zijn secretaresse en er vriendinnetjes op na te houden. Hij is ervan overtuigd dat zijn vrouw hem wel trouw is, maar weet niet dat zij een verhouding heeft met een knappe jongeman die in hetzelfde hotel logeert.

La Soldatessa visita militare

1977 | Komedie, Erotiek, Oorlogsfilm

Frankrijk/Italië 1977. Komedie van Nando Cicero. Met o.a. Edwige Fenech, Renzo Montagnani, Fiorenzo Fiorentini, Alvaro Vitali en Michele Gammino.

De vrouwelijke dokter Fenech bezoekt een legerkamp, met alle gevolgen vandien: volwassen mannen keren terug naar het holenmens-stadium, struikelen over draden, vallen in modder en lopen hun lul achterna. Misschien zouden holenmensen dit soort primaire lolbroekerij geestig gevonden hebben, hoewel ook dat ten zeerste te betwijfelen valt. Ook bekend als LA TOUBIB AUX GRANDES MANOEUVRES.

L'insegnante va in collegio

1977 | Komedie, Erotiek

Frankrijk/Italië 1977. Komedie van Mariano Laurenti en Luciano Martino. Met o.a. Edwige Fenech, Gloria Guida, Renzo Montagnani, Alvaro Vitali en Gianfranco d'Angelo.

Een smakeloze en uiteraard seksloze sekskomedie met La Fenech als een lerares Engels die haar leerlingen én hun ouders het hoofd op hol brengt. Absoluut verbazingwekkend is het dat twéé regisseurs nodig waren om dit gedrocht in elkaar te flansen.

La liceale

1976 | Erotiek, Komedie

Italië 1976. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Gloria Guida, Guiseppe Pambieri, Gianfranco d'Angelo, Gisela Sofio en Rodolfo Bigotti.

Een uitdagende scholiere maakt medeleerlingen en docenten hitsig, maar offert haar maagdelijkheid uiteindelijk aan een collega van haar vader om zich daarna met haar ervaring tot leeftijdgenoten te wenden. Primitief gemaakte en muffe soft- porno, die ouderwets gegluur combineert met de quasi-vlotheid van gemotoriseerde tieners. Het koppelen van de welgeschapen Guida aan onooglijke en potsierlijke partners is meer bizar dan prikkelend, en biedt onvoldoende compensatie voor de verveling. Niettemin het begin van een lange serie.

La Professoressa di scienze naturali

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Lilli Cariti, Michèle Gammino, Alvaro Vitali, Giacomo Rizzo en Gastone Pescuci.

Als een stokoude lerares biologie na een mislukt experiment gewond wordt afgevoerd blijkt haar vervangster een jonge, pittige debutante te zijn, wat in dit soort puin onvermijdelijk aanleiding geeft tot een cascade van flauwe, seksistische grappen. Mensen die denken met hun geslachtsdelen, zullen hier ongetwijfeld veel lol aan beleven.

La Poliziotta fa carriera

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Edwige Fenech en Alvaro Vitali.

Deze banale en lawaaierige film kan men maar beter mijden. Een vroegrijp meisje realiseert haar droom en gaat bij de politie. Een aantal naaktscènes en idiote slapstick kunnen er ook geen goede film van maken.

La Dottoressa sotto il benzuolo

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Gianni Martucci. Met o.a. Karin Schubert, Orchidea De Santis, Alvaro Vitali, Gigi Ballista en Eligio Zamara.

Plagiaat van gelijksoortige dokterskluchten met Edwige Fenech. Niet dat het ons wat kan schelen, of het nu Schubert dan wel Fenech is die zich door idiote figuranten onder de rokken laat grabbelen.

La Dottoressa del distretto militare

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Nando Cicero. Met o.a. Edwige Fenech, Alfredo Pea, Alvaro Vitali, Mario Carotenuto en Carlo delle Piane.

Legerklucht over soldaten die verliefd worden op de plaatsvervangende vrouwelijke legerdokter.

L' Insegnante

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Nando Cicero. Met o.a. Edwige Fenech, Mario Carutenuto, Vittorio Caprioli, Stefano Amato en Alvaro Vitali.

De eerste uit een - helaas - lange reeks boertige kluchten met Fenech als een constant hitsige lerares die voortdurend wordt belaagd door bronstige manspersonen van alle leeftijden. Ontstellend vulgair, bepaald niet leuk en technisch slordig. Te mijden. Ook bekend onder de Franse titel : LA 'PROF' DONNE DES LEÇONS PARTICULIERES. Toe maar.

Classe mista

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Mariano Laurenti. Met o.a. Dagmar Lassander, Alfredo Pea, Gianfranco D'Angelo, Femi Benussi en Gabriele di Giulio.

Een mooie lerares in een gemengde school in het Italiaanse zuiden wordt zowel door leraren als leerlingen lastig gevallen en heeft daar schoon genoeg van. Wij ook, kun je wel stellen.