Christopher Alan

Acteur

Christopher Alan is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Il ragazzo dal kimono d'oro

1992 | Actiefilm

Italië 1992. Actiefilm van Fabrizio De Angelis. Met o.a. Ron Williams, Dorian D. Field, Richard Goon, Margie Murphey en Christopher Alan.

Een miniserie van zes afleveringen van elk 90m. Deze tv-serie werd gemaakt naar aanleiding van vijf filmseries met dezelfde titel. Larry Jones (Williams) woont in Florida en studeert aan de Fort Lauderdale University. Onder begeleiding van zijn meester Nasura (Goon) beoefent hij de karatesport, waarin hij de 'gouden kimono' heeft gewonnen. Deze onderscheiding is de oorzaak van veel problemen. Deze titel symboliseert Larry's 'onoverwinnelijkheid', waardoor elke jonge vechtsporter hem wil uitdagen. Larry's meester leert hem hoe hij deze Oosterse techniek alleen voor nobele doeleinden moet gebruiken. Uiteindelijk zegeviert het goede natuurlijk over het kwade. De vechtscènes munten uit door de choreografie, maar het acteren stelt niet veel voor. Larry Ludman is een pseudoniem van Fabrizio De Angelis.

Il ragazzo dal kimono d'oro 4

1991 | Actiefilm

Italië 1991. Actiefilm van Fabrizio De Angelis. Met o.a. Ron Williams, Dorian D. Field, Christopher Alan, Richard Goon en Katy Johnson.

Het derde vervolg op een film, die eigenlijk helemaal geen vervolg had mogen hebben. Larry Jones (Williams) en zijn vriendin Betty Nolan (Field) vieren het begin van het nieuwe schooljaar in Jones' Martial Art Master's Restaurant, waar ze een jonge karate- kampioen uit Korea ontmoeten. De halfgare zus van Jones valt op de Koreaan die, voor een weddenschap, doet alsof hij het danig van haar te pakken heeft. Het vernederde meisje loopt weg van huis. Volgen een paar rondjes Oosterse vechtkunst, waarin broer Jones de Koreaan een lesje leert. Heel vermoeiend allemaal.

Il ragazzo dal kimono d'oro 3

1991 | Actiefilm

Italië 1991. Actiefilm van Fabrizio De Angelis. Met o.a. Ron Williams, Dorian D. Field, Christopher Alan, Richard Goon en Katy Johnson.

Larry Jones (Williams) woont in de V.S. Hij is een rustig, onopvallende joch dat het liefst rondtoert op zijn crossfiets. Als hij op een andere school komt, sluit hij vriendschap met een jongen, die nogal eens gepest wordt door een stelletje nozems onder leiding van een karate-expert. Larry wil zijn vriendje helpen, maar noch aan hem noch aan zijn vriendinnetje wil hij zijn geheim verraden. Hij is namelijk kampioen in de oosterse vechtkunst. Prima actiescenes, maar de makers van deze film zijn niet te betrappen op enige vorm van originaliteit.

I ragazzi del 42° plotone

1989 | Oorlogsfilm

Italië 1989. Oorlogsfilm van Mark Davis. Met o.a. Victor Rivers, Christopher Alan, Julie M. Carlo en Jeff Maldovan.

Een in alle opzichten goedkope film over een klein peloton soldaten die zich in de oorlog dapper gedragen, terwijl het eerst zo'n zootje ongeregeld leek. Gauw vergeten.

Il ragazzo dal kimono d'oro 2

1988 | Actiefilm

Italië 1988. Actiefilm van Fabrizio De Angelis. Met o.a. Kim Rossi Stuart, Amy Baxter, Ken Watanabe en Christopher Alan.

Weer een avontuur van Anthony Scott (Stuart), de jonge specialist in gevechtssporten. Als hij op weg is naar zijn collega's wordt hij overvallen door een stel stoere binken, die zijn nieuwe auto vernielen. Zij horen bij de Tijgers, een gevreesd stel misdadigers die alle leerlingen van de school terroriseren. Imposante gevechtsscenes, maar niet te vergelijken met de Bruce Lee films. Zwak verhaal, dito regie.

Bye bye Vietnam

1988 | Oorlogsfilm

Italië 1988. Oorlogsfilm van Mark Davis. Met o.a. Christopher Alan, Antonio Sabato en Duria Harris.

Slechte imitatie van de met Oscars bekroonde film PLATOON. Deze Italiaanse Vietnam-film probeert in te haken op het succes van Oliver Stone's film uit 1986. Het gaat over een Amerikaans peloton dat in ergens in de jungle van Vietnam zit te wachten op een helicopter om hen terug te brengen naar de basis. Het moreel zakt naarmate de helicopter langer wegblijft. Totdat de commandant het bericht krijgt dat de helicopter is neergeschoten. De soldaten moeten in het oerwoud op zoek naar overlevenden. De film zit vol krankzinnige uitglijders, waarvan Chinezen die Vietnamees spreken nog maar de minste fout is. Een belediging voor de kijker.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christopher Alan op televisie komt.

Reageer