Teresa Weißbach

Acteur

Teresa Weißbach is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sommer in Kapstadt

2010 | Drama

Duitsland 2010. Drama van Imogen Kimmel. Met o.a. Rebecca Immanuel, Teresa Weißbach en Ray Fearon.

Net nu de kinderen bijna volwassen zijn en ze wat meer tijd voor elkaar hebben, is Sophies man Dirk verliefd geworden op een jonger exemplaar en voorgoed naar Kaapstad verdwenen. Sophie laat het er echter niet bij zitten en vertrekt naar Kaapstad om haar man voor zich terug te winnen.

Frischer Wind

2009 | Drama

Duitsland 2009. Drama van Imogen Kimmel. Met o.a. Günther Maria Halmer, Teresa Weißbach, Floriane Daniel, Dirk Martens en Ingeborg Westphal.

Na de dood van zijn vrouw valt een man als een blok voor een veel jongere vrouw. Zijn kinderen zijn daar wat minder blij mee dan hijzelf.

Schiller

2005 | Biografie, Drama

Duitsland 2005. Biografie van Martin Weinhart. Met o.a. Matthias Schweighöfer, Robert Dölle, Teresa Weißbach, Jürgen Tarrach en Barbara Auer.

In het kader van de tweehonderdste sterfdag van Friedrich von Schiller (10 november 1759 - 9 mei 1805) maakte regisseur Martin Weinhart deze speelfilm voor televisie over de Sturm und Drang schrijver ('Wilhelm Tell'). Hij concentreert zich op de jonge Schiller, die als twintiger niet voor een toekomst als arts kiest en in Mannheim zijn weg probeert te vinden. Als toneelschrijver en als romanticus, maar ook als idealist. Mooie tv-film die zowel literatuuradepten als filmliefhebbers bedient. De jonge Matthias Schweighöfer, die inmiddels al een Goldene Kamera op zak heeft, zet een adequate Schiller neer.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Teresa Weißbach op televisie komt.

Reageer