Keiko Matsuzaka

Acteur

Keiko Matsuzaka is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Happiness of the Katakuris

2001 |

Japan 2001. Takashi Miike. Met o.a. Kenji Sawada, Keiko Matsuzaka en Shinji Takeda.

Je moet ervan houden, het bizarre universum van Takashi Miike. In twintig jaar maakte de Japanner zo'n tachtig films, meestal (extreem) low-budget, vol expliciete wreedheden, kinky seks, botte satire, slapstick en absurditeiten, maar soms ook opvallend teder drama. In The Happiness of the Katakuris, een van zijn internationale successen, voegt hij musicalnummers, eighties-danspasjes en kleianimatie aan het repertoire toe. De familie Katakuri beheert een idyllisch hotel in de bergen, maar helaas gaan de gasten steeds dood. Om dan weer op te duiken als zombies.

Shi no Toge

1989 | Drama

Japan 1989. Drama van Kohei Oguri. Met o.a. Keiko Matsuzaka, Ittoka Kishibe, Takenori Matsumura, Yuri Chikamori en Midori Kiuchi.

Het huwelijk van een onderwijzer en zijn hysterische echtgenote komt onder zware druk te staan als zij ontdekt dat hij haar ontrouw is. Claustrofobisch en snedig psychologisch drama dat geïnspireerd is op de roman van Toshio Shimao. Deze interessante film van grote klasse werd geselecteerd om mee te dingen naar een prijs van het Festival van Cannes.

Mokugekisha no Kese II

1977 | Actiefilm

Japan 1977. Actiefilm van Umeji Inouye. Met o.a. Jiro Tamiya, Kumi Taguchi, Wan Ping, Janet Hatta en Yoko Yamamoto.

Politie-inspecteur Komura (Tamiya) contra een misdaadsyndicaat in nachtelijk Tokio. Harde, cynische avonturen, geënt op Eastwood/Siegels DIRTY HARRY-formule. Snel amusement, gelardeerd met genadeloos karatewerk en een verbluffende autostunt. USA/GB/videotitel: COBRA 2.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Keiko Matsuzaka op televisie komt.

Reageer