Wes Bishop is acteur en scenarist.
Er zijn 5 films gevonden.

Dixie Dynamite

1976 | Drama

Verenigde Staten 1976. Drama van Lee Frost. Met o.a. Warren Oates, Christopher George, Jane Anne Johnstone, Kathy McHaley en Wes Bishop.

Johnstone en McHaley slaan alles in de stad kort en klein nadat hun boerderij onteigend en hun illegaal drankstokende vader vermoord is door een schietgrage commissaris. Al 's eerder gehoord.

The Black Gestapo

1975 | Misdaad

Verenigde Staten 1975. Misdaad van Lee Frost. Met o.a. Rod Perry, Charles P. Robinson, Angela Brent, Phil Hoover en Ed Cross.

Een onzinnige film over een groep militante zwarten in de wijk Watts van Los Angeles, die met Gestapo-manieren de maffia de baas probeert te worden. Video-titel: BLACK PEOPLE'S ARMY.

Race With The Devil

1975 | Horror, Actiefilm

Verenigde Staten 1975. Horror van Jack Starrett. Met o.a. Peter Fonda, Warren Oates, Loretta Swit, Lara Parker en R.G. Armstrong.

Twee vrienden, Fonda en Oates, hebben besloten met hun respectievelijke vrouwen per caravan op vakantie te trekken. Alles verloopt prima, maar tijdens een stop zijn ze in een bos getuige van een menselijke offerande door de volgelingen van een satanische sekte. Ze worden opgemerkt en de duivelsaanbidders trachten hen naar de hel te zenden. Leuke, verrassende horror road-movie die zichzelf nergens serieus neemt. Actie en verrassingen van begin tot einde. Schitterende off-beat vertolkingen van beide hoofdrolspelers. Lekkere ontspanning die je kippevel bezorgt. Groeide uit tot cult-film. Lee Frost en Wes Bishop schreven het scenario in een hels ritme. Robert Jessup volgde hen met de camera.

Policewomen

1974 | Actiefilm

Verenigde Staten 1974. Actiefilm van Lee Frost. Met o.a. Sondra Currie, Tony Young, Phil Hoover, Jeanne Bell en William Smith.

Een gewelddadige actiefilm van het slag dertien in een dozijn. De getalenteerde Currie is een politievrouw die alles afweet van karate.

Chain Gang Women

1971 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1971. Drama van Lee Frost. Met o.a. Michael Stearns, Robert Lott, Barbara Mills, Linda York en Ralph Campbell.

Twee aan elkaar geketende dwangarbeiders ontvluchten hun bewakers en verkrachten iedereen in hun omgeving. Geweld, sensatie en seks in een stereotiep werkstuk. Hoe de film aan zijn oorspronkelijke titel komt, is een raadsel.