Mariano Vidal Molina is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Una Sombra en la oscuridad

1979 | Misdaad

Spanje 1979. Misdaad van Diego Santillán. Met o.a. Isabel Pisano, Mariano Vidal Molina en Emilio Alvarez.

Een femme fatale maakt een plan voor de moord op haar man - met de hulp van diens zoon die hij overigens bij een andere vrouw kreeg. Een afgezaagde en belachelijke film.

Mannequín... alta tensión

1968 | Drama, Misdaad

Argentinië/Italië 1968. Drama van Maximo Guiseppe Alviani. Met o.a. Rosanna Schiaffino, Norma Pons, Gabriele Ferzetti, Nilton Neri en Mariano Vidal Molina.

In zeven episoden, die plaatsvinden in Venetië, Acapulco, Las Vegas, Cannes, Vina del Mar, Mar del Plata en Rio, proberen internationale politieagenten het verband te vinden tussen diverse misdaden en twee mooie vrouwen die een organisatie van beeldschone modellen tot stand hebben gebracht. De politieagenten staan na een opwindende achtervolging op het punt de waarheid te ontdekken, wanneer een miljonair een concurrentiestrijd tussen de twee vrouwen ontketent, waardoor de organisatie verdeeld raakt. Uiteindelijk zijn de vrouwen zelf de oorzaak van hun vernietiging.

El Secreto del capitán O'Hara

1965 | Western

Spanje 1965. Western van Arturo Ruiz-Castillo. Met o.a. Germán Cobos, María Padován en Mariano Vidal Molina.

Een officier aarzelt of hij de roodhuiden zal aanvallen. Een waardeloze Spaanse kopie van enkele films van John Ford.

El Halcón de Castilla

1965 | Avonturenfilm

Spanje 1965. Avonturenfilm van José María Elorrieta. Met o.a. Germán Cobos, Mari Luz Real, Nuria Torray en Mariano Vidal Molina.

In het middeleeuwse Toledo besluit de hoofdpersoon de gemaskerde held `El Halc[KA1]on` (de Valk) te worden om een eind te maken aan de heersende onrechtvaardigheid. Een armzalig surrogaat van de ZORRO-mythe die door Douglas Fairbanks en Tyrone Power populair werd gemaakt.