Jennifer Drake

Acteur

Jennifer Drake is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Bullet

1997 | Misdaad, Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1997. Misdaad van Julien Temple. Met o.a. Mickey Rourke, Frank Senger, Adrien Brody, John Enos en Fatmir Haskaj.

Deze film moet het hebben van de roem (wat niet altijd een goed idee blijkt te zijn) van Rourke in de rol van spitsboef Butch, een hero[KA3]ineverslaafde uit New York, die net weer op vrije voeten is. Hij wil zijn oude leven als gevreesde, maar gerespecteerde straatschuimer weer oppakken, maar hij is er te oud voor en blijkt niet meer over de vereiste slagkracht te beschikken. Kijkers, die van Rourke moeten gaan overgeven omdat hij een misselijk en verachtelijk personage speelt, moeten nog even wachten tot ze de rest van zijn mispoge - o.a. zijn broertjes Louis (Levine) en Ruby Brody) - leren kennen uit zijn joodse familie, die het antisemitisme provoceert. Je krijgt de indruk dat regisseur Temple niet goed wist wat hij met deze liederlijke, povere stof aan moest: er drama of er een absurde zwarte satire van maken. Klaarblijkelijk wist de studio er ook geen raad mee, want de film werd in 1994 gedraaid en lag tot 1997 op de plank. Hij kwam heel opportunistisch op de markt toen Shakur, die Tank speelt en van oorsprong een zeer populaire rap- muzikant is, doodgeschoten werd; Shakur's rol als de aartsvijand van Rourke is slechts marginaal. Verder bevat de film cameo's van Ray Mancini, een profbokser, die de ring verruilde voor een carrière voor de camera en popster New-Kids-on-the-Block Donnie Wahlberg, die zijn dagen verder als filmacteur wenst te slijten. Het scenario is van Bruce Rubenstein en het camerawerk is van Crescenzo Notarile.

La planète sauvage

1973 | Animatie, Sciencefiction

Servië en Montenegro/Frankrijk 1973. Animatie van René Laloux. Met o.a. Barry Bostwick, Jennifer Drake en Eric Baugin.

Deze getekende science fiction-film handelt over de strijd op planeet Ygam tussen het menselijk ras, de 'Oms' en de humanoïde-achtige reuzen, de 'Draags'. Deze derde samenwerking tussen Laloux en de scenarioschrijver Roland Topor is niet helemaal geslaagd, maar schetst een aardig beeld van een curieuze buitenaardse samenleving. Stemmen van: Jennifer Drake, Sylvie Lenoir, Jean Topart, Jean Valmont, Max Amyl, Yves Barsacq, Paul Ville. Ook bekend als FANTASTIC PLANET.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jennifer Drake op televisie komt.

Reageer