Stewart Dunlop

Componist

Stewart Dunlop is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Varuh meje

2002 | Mysterie, Avonturenfilm, Thriller, Drama

Duitsland/Slovenië 2002. Mysterie van Maja Weiss. Met o.a. Iva Krajnc, Pia Zemljic, Tanja Potocnik, Jonas Znidasrsic en Boris Ostan.

Wie ook maar enigszins onder de indruk was van Deliverance of The Blair Witch project zal ook gecharmeerd zijn van Varu meje. Het debuut van Maja Weiss leunt zwaar op de Amerikaanse klassiekers met in de hoofdrollen drie lieflijke studentes die in een kano onbezorgd de Kolpa afzakken, de grensrivier tussen Kroatië en Slovenië. Maar hun geflirt met elkaar en met de lokale bevolking pakt slecht uit naarmate de reis vordert.

Foto Film 2001

1996 | Documentaire

Duitsland/Slovenië 1996. Documentaire van Maja Weiss en Peter Braatz. Met o.a. Anton Demšar, Diego A. Gómez, Karel Meister, Uli Reinhardt en Eberhard Sauer.

Het maken van foto's. Voor de enen een hobby, voor anderen een beroep of een obsessie. Vandaag kan iedereen zijn eigen foto's maken, maar dat sluit toch niet uit dat er nog steeds beroepsfotografen werkzaam zijn: de portretfotografen, de modefotografen, de reportagemakers, de persfotografen. Je kan foto's kopen via agentschappen. Nog nooit voordien is de geschiedenis zo in beeld gebracht als vandaag. De documentaire tracht uit te zoeken waarom men foto's maakt en toont de oneindige mogelijkheden van de fotografie. Bekende fotografen en cineasten, w.o. Wim Wenders, geven hun kijk op de toekomstmogelijkheden van de fotografie. Voor de leek is het allemaal weinig interessant, maar mensen die geobsedeerd zijn door de fotografie zullen heel wat kunnen leren uit deze documentaire. Regisseurs Weiss en Braatz schreven het scenario, terwijl Braatz fungeert als commentator. Montage is van Sonja Peklenk en achter de camera nam Stepan Benda plaats.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stewart Dunlop op televisie komt.

Reageer