Guy Bonnafoux

Acteur

Guy Bonnafoux is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Aventures d'une petite fille perverse

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van Alain Payet. Met o.a. Guy Bonnafoux, Barbara Moose, Monique Carrère, Morgane en Guy Royer.

Waarschijnlijk een hermontage van LES ENFONCEUSES EXPERTES (1979). Pikante en soms amusante seksfilm.

Attention peinture fraîche

1979 | Erotiek

Frankrijk 1979. Erotiek van Gérard Gregory. Met o.a. Jean-Pierre Armand, Peper von Luge, Karinne Stephen, Guy Bonnafoux en Tony Morena.

Garagehouder leidt dubbel leven: `s nachts pleegt hij met twee makkers inbraken. Ze stelen een waardevol schilderij en verkopen het aan een rijke verzamelaar. Het geld dat hij op het lijk van zijn ene maat vindt steekt hij zonder het aan zijn andere maat te vertellen in zijn zak, en vanaf dat moment leeft hij een prima leventje, totdat zijn makker weer opduikt. Als we daar dan nog een seksfeestje aan toevoegen (tamelijk onschuldig, maar de film duurt 72m, dus de censuur zal wel langs zijn geweest) en ons realiseren dat onze trieste held zich voor bepaalde reparaties in natura laat betalen, wordt duidelijk dat het hier om wat plat verfilmde onbenulligheid gaat. Ook bekend als J'AI RIEN DESSOUS.

Les monteuses

1977 | Erotiek

Frankrijk 1977. Erotiek van Dominique Gout. Met o.a. Alain Plumey (Cyril Val), Marie Royer (Marlène Miller), Erika Cool, Sophie Bulle en Dakkatine.

De seksuele opvoeding van een knaap wordt ter hand genomen door de dienstmeisjes. Vervolgens verleidt hij zijn nichtjes. Minder stompzinnig dan doorsnee porno. Gout gebruikte het pseudoniem Richard Stephen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Guy Bonnafoux op televisie komt.

Reageer