Cheryl Hansen

Acteur

Cheryl Hansen is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

In The Line Of Duty: Blaze Of Glory

1997 | Misdaad, Drama, Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1997. Misdaad van Dick Lowry. Met o.a. Lori Loughlin, Bruce Campbell, Brad Whitford, Brad Sullivan en Susanna Thompson.

Jeff en Jill Erickson lijken een normaal getrouwd stel, maar niets is minder waar. Ze verdienen hun brood met het beroven van banken. Omdat ze voor de buitenwereld een normaal leven leiden, is het voor de politie een onmogelijke klus om ze op te pakken. Na een aantal banken te hebben beroofd, vindt Jeff dat de tijd rijp is om te verhuizen naar een buitenwijk en koopt daar een boekenzaak. Hij belooft Jill dat er nu geen berovingen meer nodig zijn, maar op dat moment ontdekt hij nog één bank waar hij zijn slag wil slaan

Payback

1996 | Thriller, Misdaad, Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1996. Thriller van Ken Cameron. Met o.a. Mary Tyler Moore, Denis Arndt, Frederic Lane, Adam Scott en Kate Asner.

Een restauranthoudster wordt getuige van een gewelddadige overval door de politie en legt achteraf in een tuchtzaak een getuigenis af tegen de dienstdoende ambtenaar, wiens carrière daarmee verkeken is. Vlak daarna wordt haar zoon aangeklaagd wegens moord. Alle bewijzen zijn dusdanig gemanipuleerd dat hij veroordeeld wordt

Thou Shalt Not Kill...Except

1987 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Thriller van Josh Becker. Met o.a. Brian Schulz, John Manfredi, Robert Rickman, Tim Quill en Cheryl Hansen.

Een bloederige miskleun van filmmakers uit Detroit. In 1969 grijpen een paar vechtgrage Vietnam-veteranen naar de wapenen om het moorddadige hippie-tuig uit te roeien. Sam Raimi (EVIL DEAD) is het slechtst van allemaal als de hippie-leider.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cheryl Hansen op televisie komt.

Reageer