Dan Harrison

Acteur

Dan Harrison is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

The Erotic Adventures of Robinson Crusoe

1980 | Erotiek, Avonturenfilm

Italië 1980. Erotiek van Ken Dixon. Met o.a. Lawrence Casey, Dan Harrison, Malisa Longo, Eva Gabriel en Natasha Neal.

Een slappe seksistische variatie op Defoe`s klassieke verhaal. Robinson (Casey) ontsnapt aan zijn vrouwelijke, kannibalistische belaagsters met de truc van de missionaris- positie. Hij wordt door hen als lust-object zo uitgeput, dat hij maar ternauwernood van de wisse dood door Vrijdag (Harrison) gered wordt.

El Clandestino

1971 | Misdaad

Spanje 1971. Misdaad van Henry Folkner. Met o.a. Dan Harrison, Connie Carol, Antonio Pica en José Calvo.

In Chicago treedt een Italiaanse emigrant toe tot een 'gang' in deze belachelijke Spaanse imitatie van Amerikaanse gangsterfilms.

36 Ore all'inferno

1969 | Oorlogsfilm

Italië 1969. Oorlogsfilm van Roberto B. Montero. Met o.a. Richard Harrison, Pamela Tudor, Alain Gérard, George Wang en Carlo Gaddi.

De Japanners bezetten een reeks eilandjes in de Stille Oceaan waarop het Amerikaanse opperbevel een compagnie mariniers stuurt om het gebied te heroveren. Het wordt een bloederig oorlogsdrama dat bevolkt wordt door zombie-achtige acteurs, die verwikkeld zijn in onoverzichtelijke strijdtaferelen. Ook bekend als 36 HOURS IN HELL.

Giuro...e li uccise ad uno ad uno

1968 | Western

Italië 1968. Western van Guido Celano. Met o.a. Edmund Purdom, Peter Holden, Dan Harrison, Macaela Pugnatelli en Luis Barber.

Magere spaghetti-western met de gebruikelijke ingrediënten. Celano was tevens de scenarist.

Il Mio corpo per un poker

1967 | Western

Italië 1967. Western van Nathan Wich. Met o.a. Elsa Martinelli, Robert Wood, Luigi Mirafiore, Francesca Righini en Dan Harrison.

De carri[KA2]ere van de vrouwelijke bandiet Belle Starr (eigenlijk Myra Belle Shirley, 1848-1889), bijgenaamd `The Bandit Queen` en `Lady Desperado` is v[KA2]erre van `belle` in meer dan een betekenis. De bloedarme en lusteloze plot (die volstrekt niets met het leven van Belle Starr te maken heeft) gaat hevig op de romantische toer. Een veel aardiger versie is BELLE STARR (1941). Mirafiore staat vermeld als George Eastman. Ook bekend als THE BELLE STARR STORY en op video als BELLE STARR.

Sette pistole per el gringo

1966 | Western

Spanje/Italië 1966. Western van Juan X. Marchal. Met o.a. Gérard Landry, Dan Harrison, Fernando Rubio, Alberto Farnese en Gustavo Re.

Landry, een jongeman, komt in grote problemen als hij bewijzen wil dat zijn vader onschuldig is opgehangen. Dat komt niet iedereen goed uit, en dus moet ook hij uit de weg worden geruimd in deze aardige western.

Maciste nelle miniere di Re Salomone

1964 | Avonturenfilm

Italië 1964. Avonturenfilm van Martin Andrews. Met o.a. Reg Park, Wandisa Guida en Dan Harrison.

Eén van de vele Italiaanse films uit de jaren zestig over de gespierde held Magiste, die ons ditkeer meeneemt naar Afrika. Koning Namar wil de mijnen van Koning Salomo ombouwen tot tempel, maar zijn eerste minister bereid een staatsgreep voor, die bijna lukt. Maar gelukkig komt Magiste nog net op tijd. De film heeft niet veel meer te bieden dan wat actie en veel slecht spel. Wat verwacht je ook van een goedkoop gemaakte Italiaanse produktie?

Il Piombo e la carne

1964 | Western

Frankrijk/Spanje/Italië 1964. Western van Marino Girolami. Met o.a. Rod Cameron, Patricia Viterbo, Enio Girolami, Manolo Zarzo en Alfredo Mayo.

Één van de eerste spaghetti-westerns. Men nam een Amerikaanse westernacteur en ging er van uit dat het dan verder van zelf zou lopen. De film bewijst het tegendeel en kan het best zo snel mogelijk worden vergeten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dan Harrison op televisie komt.

Reageer