Rudy Lenoir

Acteur

Rudy Lenoir is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Les Filles du camping

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Alain Payet. Met o.a. Jean Tolzac, Marianne Aubert, Isabelle Brel, Jean Cherlian en Georges Guéret.

Bewogen vakantie op een camping. Hoe moet je een gecensureerde seksfilm beoordelen? Stelt u zich zoiets voor als een griezelfilm waar de enge scènes uit zijn gesneden.

L' Inconnue

1982 | Komedie, Erotiek

Frankrijk 1982. Komedie van John Love. Met o.a. Jean Tolzac, Désiré Bastaraud, Sarah Howard, Olinka Hardiman en Rudy Lenoir.

Een zwaarwichtige komedie in een Frans kasteel. De graaf en zijn echtgenote zijn belast met de verkoop van textielfabrieken aan een Afrikaanse president. Om deze zichtbaar gecensureerde film valt maar nauwelijks te lachen. Het stereotiepe racisme á la Kuifje in Afrika bestaat nog steeds. Veel erger is nog dat de regisseur niet profiteert van de opmerkelijk goed geslaagde kopieën van Marilyn Monroe en Marlène Dietrich in zijn film. Alleen Ringer kan het publiek in de ban houden.

Une Belle carrosserie

1981 | Erotiek, Komedie

Frankrijk 1981. Erotiek van Alain Payet. Met o.a. Jean Tolzac, Laura Levy, Guia Lauri, Lucie Doll en Carmélo Petix.

Mengeling van pornografie en een grappige komedie rond voetbalploegen: het gaat erom de spelers van de tegenpartij vóór de wedstrijd 'uit te putten'. Je raadt al wat dat oplevert. Enkele goede momenten maken de rest min of meer goed. Ook bekend als UNE BELLE C... AVEC UN PETIT TROU NOIR.

Elsa, Fraulein SS

1976 | Oorlogsfilm, Erotiek

Frankrijk/Italië 1976. Oorlogsfilm van Mark Stern. Met o.a. Maliza Longo, Olivier Mathot, Pamela Stanford, Patricia Gori en Rudy Lenoir.

Na het succes van SALON KITTY werd de markt overspoeld met soortgelijke, zij het doorgaans inspiratieloze en goedkope hakenkruis-seksdrama`s. Deze lelijke, onfrisse film is overigens samengesteld uit overschotjes van twee andere produkties (SS LAGER 5 INFERNO DELLE DONNE en LE DEPORTATE DELLA SEZIONE SPECIALE SS) en werd onder een pseudoniem bijeengeplakt door ene Patrice Rohm. Pure rioolcinema.

Les dépravés du plaisir

1975 | Komedie, Misdaad, Erotiek

Frankrijk 1975. Komedie van Bernard Launois. Met o.a. Rudy Lenoir, Anna Garek, Olivier Mathot, Castel en Alain Tissier.

Een jong meisje gaat zonder na te denken in op de uitnodiging een kasteel te bezoeken, waar bizarre windhondenjachten worden gehouden, waarvoor zij en anderen als prooi dienen. Gelukkig komen de vrienden van de club haar op tijd bevrijden. Een mislukte kruising van een imitatie van THE MOST DANGEROUS GAME en een misdaadkomedie. Zou ongetwijfeld zestig minuten redelijk vermaak hebben kunnen opleveren. Ook bekend onder de titel LE GIBIER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rudy Lenoir op televisie komt.

Reageer