Howard Maurer

Acteur

Howard Maurer is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Ilsa, Tigress of Siberia

1977 | Erotiek, Drama

Canada 1977. Erotiek van Jean Lafleur. Met o.a. Dyanne Thorne, Tony Angelo, Terry Doady, Michel Morin en Jean-Guy Latour.

De derde aflevering uit de onsmakelijke ILSA-serie, waarin de rondborstige kolonel met strakke hand het bevel voert over een Siberisch strafkamp, geholpen door Kozakken. Ze heeft de illustere bijnaam van de `tijgerin` verworven. Ze zondert [KA1]e[KA1]en gevangene uit voor haar sadistische genoegens. Na Stalins dood steekt ze het kamp in brand en vertrekt ze haastig naar Canada, waar ze carri[KA2]ere maakt als bordeelhoudster. Alle kampbewoners van de Goelag zijn omgekomen behalve haar slachtoffer. In haar nieuwe Canadese stad weet ze de locale mafia uit te schakelen en ze is heer en meester over de onderwereld. Het verleden haalt haar tenslotte in als Russen (w.o. haar gekwelde slachtoffer) voor een ijshockeywedstrijd naar Montréal komen en gaan ontspannen in haar privéclub waar haar vernederde ex-gevange wraak neemt. Een bloederige en sadistische, maar in technisch opzicht zeker geen slechte film.

Greta - la tortionnaire

1977 | Erotiek

Zwitserland/Frankrijk 1977. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Dyanne Thorne, Lina Romay, Angela Ritchard, Tanya Busselier en Eric Falk.

Een journaliste laat zich in een vrouwengevangenis opsluiten om zeer bedenkelijke geruchten op waarheid te onderzoeken. Het behoeft nauwelijks betoog, de geruchten zí[KA1]jn waar: martelingen, sadisme, lesbische relaties, kannibalisme en moord. Zwoele, sadistische fantasieën van regisseur Franco en zijn club getuigen van een walgelijke mentaliteit. Dit uitzonderlijk onfrisse werkje is bovendien op gezette tijden van een schokkend realisme. Werkelijk in alle opzichten een verbijsterende troep.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Howard Maurer op televisie komt.

Reageer