Chris Bernard

Regisseur

Chris Bernard is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

A Little Bit of Lippy

1992 | Komedie, Drama

Verenigd Koninkrijk 1992. Komedie van Chris Bernard. Met o.a. Kenneth Cranham, Rachel Davies, Alison Swann, Danny Cunningham en Elizabeth Bradley.

Een jonge vrouw en moeder vindt een slipje tussen het wasgoed van haar man en trekt daaruit de verkeerde conclusie. Een oppervlakkige film over afwijkend seksueel gedrag. Goed gespeeld, maar teleurstellend door de kinderachtige 'gestileerde' regie.

Shooting Stars

1990 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1990. Thriller van Chris Bernard. Met o.a. Sharon Duce, Gary MacDonald, Helmut Griem, Jane Hazlegrove en Keith Allen.

Om aan geld te komen kidnappen een drietal jongens een Engelse topvoetballer die op het punt staat een contract te tekenen in Duitsland. Voortreffelijk verhaal van schrijver Barry Hines, over een held van de arbeidersklasse en zijn aanhangers, die er in cultureel en financieel opzicht stukken slechter voorstaan.

A Small Mourning

1989 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1989. Drama van Chris Bernard. Met o.a. Alison Steadman, Stratford Johns, Ian Deam, Catherine Ivie en Elizabeth Bradley.

Een weduwe zit, na de onverwachte dood van haar man, financieel aan de grond. Met ongewone haast laat ze zich het hof maken door een rijke landjonker. Steadman is verrukkelijk als de vrouw uit Lancaster die niet precies weet hoe ze zich moet gedragen en die ondersteboven is van de zeer persoonlijke vorm van afkeer waar haar artistieke zoon blijk van geeft.

Shadow on the Earth

1987 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1987. Drama van Chris Bernard. Met o.a. Sheila Grier, Billy Hartman, Andrew Dallmeyer, Sam Hickman en Craig Smith.

Terwijl Joeri Gagarin zijn historische ruimtevlucht maakt denken twee jongens dat de in de steek gelaten albino in hun midden een buitenaards wezen is. De wonderen van de ruimtevaart en de werkelijkheid van het menselijk bestaan vloeien in elkaar over via deze uiteindelijk onfortuinlijke ontmoeting. Een fraaie tweede film van de regisseur van LETTER TO BREZHNEV.

Letter to Brezhnev

1985 | Romantiek, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1985. Romantiek van Chris Bernard. Met o.a. Alfred Molina, Peter Firth, Alexandra Pigg, Margi Clarke en Tracy Lea.

Elaine (Alexandra Pigg), verveeld en werkloos, en haar leuke vriendin Teresa (Margi Clarke) ontmoeten de Russische zeelieden Pjotr (Firth) en Sergei (Molina), op verlof in somber Liverpool. Er zou liefde kunnen opbloeien, maar in een paar uur zullen ze weer, misschien voor altijd, gescheiden n zijn. Een charmant, ontwapenend verhaal over risico's nemen en dagdromen. Scenario van Frank Clarke, camerawerk van Bruce McGowan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Chris Bernard op televisie komt.

Reageer