Agnès Host

Acteur

Agnès Host is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Imogène contre-espionne

1991 | Avonturenfilm, Komedie

Frankrijk 1991. Avonturenfilm van Paul Vecchiali. Met o.a. Dominique Lavanant, Jean Benguigui, Riton Liebman, Louba Guertchikoff en Françoise Thuries.

In een ultrageheime Franse dienst waar nieuwe wapens ontwikkeld worden, Top Secret Interarmes, werden enkele moorden gepleegd, terwijl enkele mensen tevens spoorloos verdwenen. Bovendien werden de plannen gestolen van nieuwe wapens. Imog[KA2]ene (Lavanant) krijgt van haar overste de opdracht in deze dienst te infiltreren als spionne om zo de zaak te onderzoeken. Ze merken niet dat een bizar personage, dat een beetje van hen verwijderd staat, hun gesprek volgt met een gevoelige microfoon. Als kolonel komt Imogène aan het hoofd van deze belangrijke dienst. Een voorspelbaar komisch spionage- avontuur met een humor die op het peil staat van een derderangs stripverhaal voor kinderen van rond de vijf jaar. Lavanant overacteert op genante manier en de haar omringende acteurs trachten duidelijk om ter slechtst te spelen. Waardeloze rommel waaraan de kijker zich enkel kan ergeren. Een laagtepunt in deze al niet bepaald hoog scorende reeks. Geschreven door Daniel Goldenberg. Fotografie van Georges Strouve.

La Tragédie de Carmen

1983 | Muziek, Drama, Experimenteel

Frankrijk/Duitsland/Verenigd Koninkrijk 1983. Muziek van Peter Brook. Met o.a. Hélène Delavault, Howard Hensel, Agnès Host, Jake Gardner en Jean-Paul Denizon.

1983 was beslist het jaar van de Carmen-revival. Naast bewerkingen van Saura (CARMEN), Godard (PRENOM CARMEN) en Rosi (CARMEN) waagde ook de eigenzinnige theaterregisseur Brook zich aan een heel eigen filmbewerking van de beroemde opera van Bizet. Een, houd U vast, experimentele bewerking met een minimum aan decors en een 'ingekorte' orchestratie. Het resultaat is een tweeslachtige ramp, irritant zowel als film als als opera.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Agnès Host op televisie komt.

Reageer