Gianfranco D'Angelo

Acteur

Gianfranco D'Angelo is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

L'affare s'ingrossa

1991 | Erotiek

Italië 1991. Erotiek van Giovanni Narzini. Met o.a. Adriana Asti, Gino Bramieri, Vittorio Caprioli, Stafania Cassini en Gianfranco D'Angelo.

Een vijfluik met het nodige bloot rond het thema van de z.g. 'Latin Lover'. Een toerist op de veroveringstoer wordt door een verleidelijke dame bij de neus genomen; een echtpaar uit het Zuiden leert kennis maken met liberale noordelijke seksgenoegens; een vettige, vieze, stinkrijke fabrikant meent als een oude bok die een jong blaadje lust, daarmee ook de eeuwige jeugd hervonden te hebben, enz., enz. Behalve de smakelijke dames is er niet veel aan.

Rimini Rimini - un anno dopo

1988 | Erotiek, Komedie

Italië 1988. Erotiek van Bruno Corbucci en Giorgio Capitani. Met o.a. Corinne Clery, Gianfranco D'Angelo, Eva Grimaldi, Maurizio Micheli en Renzo Montagnani.

Een vervolg op RIMINI, RIMINI, RIMINI, over de populaire badplaats waar alles kan, vrouwen mooi en gewillig zijn, mannen hun ego en hun libido bevredigen. Zeer zwak acteren.

La compagna di banco

1981 | Erotiek, Komedie

Italië 1981. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Lilli Carati, Gianfranco D'Angelo, Lino Banfi en Alvaro Vitali.

Het verhaal speelt op een middelbare school: veel apestreken, veel pret. Het gaat over de succesvolle leerlinge Simona, die door iedereen wordt bewonderd en in het bijzonder door Mario, die alles probeert om haar voor zich te winnen. Haar klasgenoten halen haar over Mario een streek te leveren, die hem belachelijk zal maken. Zoals gewoonlijk eindigt de film blij en romantisch. Er wordt overdreven geacteerd en de regie laat te wensen over. Carati laat zich geheel au naturel zien, maar dat is niets vergeleken met haar latere optreden in porno-films.

Girls will be Girls

1981 | Komedie, Familiefilm, Erotiek

Italië 1981. Komedie van Mario Laurenti. Met o.a. Annemaria Rizzoli, Gianfranco D'Angelo, Enzo Cannavale, Bombolo en Carmen Russo.

Een textielfabriek geeft zijn personeel als gratificatie een wintersportvakantie in de Noord-Italiaanse Alpen. De goed gemutste medewerkers proberen naast de beoefening van de skikunst nog allerlei andere (seks)kunstjes uit. Een uiterst vervelende komedie van verwisselde, beantwoorde en onbeantwoorde hartstochten, die voornamelijk uitmunt in de clichés.

La settimana bianca

1980 | Erotiek, Komedie

Italië 1980. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Gianfranco D'Angelo, Annamaria Rizzoli en Bombolo.

Een manager wint samen met zijn smakelijke vrouw en zijn ondergeschikten, een wintersportvakantie in Sansicario. Maar liever dan te gaan skieën ligt de groep te rommelen met mevrouw. Malle sekskomedie, met als enige attractie Annamaria Rizzoli als ze uit de kleren gaat. Slecht spel.

L'insegnante balla...con tutta la classe

1979 | Komedie, Familiefilm, Erotiek

Italië 1979. Komedie van Giuliano Carmineo. Met o.a. Nadia Cassini, Lino Banfi, Alvaro Vitali, Paola Morra en Maurizio Interlandi.

De zoveelste aflevering uit de flauwe L`INSEGNANTE-reeks. Cassini speelt deze keer een gymnastieklerares die met haar revolutionaire lesmethode (turnen op moderne muziek, kwestie van inspelen op het succes van SATURDAY NIGHT FEVER) zowel bij leerlingen als het mannelijke deel van het onderwijzend personeel het nodige succes oogst. Onvoorstelbaar melig.

Scherzi da prete

1978 |

Italië 1978. Pier Francesco Pingitore. Met o.a. Pippo Franco, Lino Toffolo, Laura Troschel, Oresto Lionello en Gianfranco D'Angelo.

Deze religieuze en politieke satire begint in het oude stadje Ciociara, zestig kilometer van Vaticaanstad. De plaatselijke bakker, een fervent communist, is er burgemeester. De pastoor van het gehucht (Franco) is een fel en grofgebekt criticus van de goud-op-snee zelfgenoegzaamheid van het Vaticaan, de onmachtige regering en de alomtegenwoordige corruptie. Een vrouw van stand weet de argeloze pastoor voor haar karretje te spannen: ze krijgt hem zover dat hij een nieuwe politieke partij opricht, de CD, wat staat voor Ciociara Democraten. Maar de arme priester krijgt het hoog in zijn bol. Hij wordt arrogant en zo verliest hij zijn achterban.

Kakkientruppen

1977 | Oorlogsfilm, Komedie

Italië 1977. Oorlogsfilm van Franco Martinelli. Met o.a. Gianfranco D'Angelo, Lino Banfi en Oreste Lionello.

Alleraardigste satire, spelend tijdens WO I. In een absurde Duitse militaire eenheid zitten een motorkoerier die onvermoeibaar militaire orders en brieven rondbrengt, een jood wiens executie steeds opnieuw wordt uitgesteld en een Hitler die probeert te ontsnappen door zich te verkleden als de zwerver van Charlie Chaplin. De film is gebaseerd op de strip STURMTRUPPEN van Bonvi.

L' Insegnante

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Nando Cicero. Met o.a. Edwige Fenech, Mario Carutenuto, Vittorio Caprioli, Stefano Amato en Alvaro Vitali.

De eerste uit een - helaas - lange reeks boertige kluchten met Fenech als een constant hitsige lerares die voortdurend wordt belaagd door bronstige manspersonen van alle leeftijden. Ontstellend vulgair, bepaald niet leuk en technisch slordig. Te mijden. Ook bekend onder de Franse titel : LA 'PROF' DONNE DES LEÇONS PARTICULIERES. Toe maar.

Classe mista

1976 | Komedie, Erotiek

Italië 1976. Komedie van Mariano Laurenti. Met o.a. Dagmar Lassander, Alfredo Pea, Gianfranco D'Angelo, Femi Benussi en Gabriele di Giulio.

Een mooie lerares in een gemengde school in het Italiaanse zuiden wordt zowel door leraren als leerlingen lastig gevallen en heeft daar schoon genoeg van. Wij ook, kun je wel stellen.

I Marmitoni

1974 | Komedie, Drama

Italië/Frankrijk 1974. Komedie van Franco Martinelli. Met o.a. Gianfranco D'Angelo, Sergio Leonardi, Raf Luca, Angelo Pellegrino en Henri Djanik.

Allerlei leuke en minder leuke avonturen tijdens de militaire dienstplicht. Eerst tijdens het instructiekamp en daarna gedurende de NAVO-manoeuvres. Een verlate loot aan de stam van de grove soldatenhumor, waaraan weinig goede herinneringen kleven. Ook bekend als QUATTRO MARMITONI ALLA GRANDI MANOVRE.

Lady Barbara

1970 | Muziek, Romantiek

Italië 1970. Muziek van Mario Amendola. Met o.a. Renato Dei Profeti, Barbara Tedesco, Carlo Delle Piane en Gianfranco D'Angelo.

Verhaal van dertien-in-een-dozijn, dat door iedereen bedacht had kunnen worden. Een mislukte Italiaanse zanger ontmoet een Engels meisje en wordt verliefd. Na verloop van tijd komt hij erachter dat zij van adellijke afkomst is. Haar familie probeert het aanstaande huwelijk te verhinderen. Maar de liefde overwint alles. Deze film is het bekijken nauwelijks waard.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gianfranco D'Angelo op televisie komt.

Reageer