Ronalda Jones

Acteur

Ronalda Jones is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Other Kingdom

1984 | Drama

Canada 1984. Drama van Vic Sarin. Met o.a. Leueen Willoughby, Terence Kelly, Helen Carscallen, Lindsey Connell en Gordon Clapp.

Wethouder Jeff Matthews (Kelly) heeft zich zojuist kandidaat gesteld voor het burgemeesterschap. Zijn vrouw Amy (Willoughby) is hoofdredactrice van een populair vrouwenblad. Hun dochter Chrissie (Connell) gaat naar een Franse school. De toekomst lacht hen toe. Tot Amy op een avond een knobbel voelt in haar borst. Dr. Andrews (Munro), de specialist, stelt een tumor vast en laat haar opnemen in het ziekenhuis om deze te verwijderen en te onderzoeken. De tumor blijkt kwaadaardig te zijn en er hebben reeds uitzaaiingen plaatsgegrepen. Hij schrijft haar chemotherapie voor. Het alternatief is borstamputatie, maar daar is Andrews volstrekt tegenstander van. In het ziekenhuis sluit Amy vriendschap met Ruby (Carscallen), een oude vrouw die eveneens aan kanker leidt. Traag verlopend ziekenhuisdrama dat het leven schetst in een hospitaal en aan elkaar hangt van de clich├ęs. Medelijden kan je onmogelijk voelen voor het hoofdpersonage, daar deze er steeds bijloopt alsof ze een zonnige reportage maakt voor haar magazine. Langdradig scenario met weinig dramatische hoogtepunten van Jeannine Locke. Regisseur Sarin stond zelf in voor de fotografie. Oorspronkelijk uitgezonden in twee delen.

Alligator Shoes

1981 | Drama, Romantiek

Canada 1981. Drama van Clay Borris. Met o.a. Garry Borris, Ronalda Jones, Clay Borris, Rose Maltais-Borris en Lenn Perry.

Knap, maar onevenwichtig geromantiseerd drama over het gezin van regisseur Mike (Clay Borris), met het accent op de versier-en verlakpraktijken van broer Bin (Garry Borris). De arbeiderswijken van Toronto zijn als locaties uitstekend gebruikt. Het scenario is van regisseur Clay Borris. Het camerawerk is van John F. Phillips.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ronalda Jones op televisie komt.

Reageer