Penelope Reed

Acteur

Penelope Reed is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Hired to Kill

1991 | Actiefilm, Thriller, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Nico Mastorakis en Peter Rader. Met o.a. Brian Thompson, Michelle Moffett, Oliver Reed, Barbara Lee Alexander en Penelope Reed.

Hij is groot, wreed, gewelddadig, wraakzuchtig en vol haat - en dat moet dan de `goeie` jongen voorstellen. Dat is de erfenis van de RAMBO-films, duidelijk herkenbaar in dit explosieve maar onsympathieke verhaal waarin de gespierde commando Thompson een groep moorddadige vrouwen aanvoert (vermomd als modellen op locatie) teneinde de dictatuur in een Zuidamerikaans land omver te werpen. Pluspunt: om alle verdenking van zich af te gooien, doet de held zich voor als homo. Minpunt: tijdens het draaien van de vele actiescènes kwam een stuntman om het leven. Het scenario is van Fred C. Perry en Kirk Ellis. Het camerawerk is van Andreas Bellis.

J. J. Starbuck

1987 | Misdaad

Verenigde Staten 1987. Misdaad van Corey Allen. Met o.a. Dale Robertson, Bill Bixby, Patty Duke, David Huddleston en Shawn Weatherby.

Het botert niet meer tussen Bixby en zijn vrouw, maar hij beseft maar al te goed dat een echtscheiding schadelijk is voor zijn carri[KA2]ere. Wanneer zijn vrouw dood wordt aangetroffen is hij verdachte nummer een. Tijdens het onderzoek komt opeens de minnaar van zijn vrouw op de proppen die beweert de moordenaar te zijn. Bixby gaat vrijuit, maar voor de rechtbank komt de minnaar op zijn bekentenis terug en pleit hij voor ontoerekeningsvatbaarheid. Detective Starbuck (Robertson) moet de waarheid uitzoeken. Niet al te spannende pilot voor een geflopte serie met de vroegere western-vedette Robertson in de titelrol. Alles is routine, tot de voorspelbare climax toe. Stephen J. Cannell schreef het zwakke scenario dat in beeld gebracht werd door Frank Raymond.

Amazons

1986 | Fantasy, Horror, Avonturenfilm, Erotiek, Animatie

Argentinië/Verenigde Staten 1986. Fantasy van Alex Sesso en Alex Sessa. Met o.a. Windsor Taylor Randolph, Penelope Reed, Joseph Whipp, Danitza Kingsley en Jacques Arndt.

Vrouwelijke krijgers gekleed in schamele bikinis zijn op zoek naar een magisch zwaard dat de redding kan brengen om hun land te behouden; op hun tocht krijgen ze te maken met slachtpartijen, tovenarij en seks. Het snelle plot compenseert in onvoldoende mate het gebrek aan hechte samenhang. Het scenario is van Charles Saunders. Het camerawerk is van Leonard Solis.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Penelope Reed op televisie komt.

Reageer