Julio Mota

Acteur

Julio Mota is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Rio Negro

1990 | Drama

Venezuela/Frankrijk 1990. Drama van Atahualpa Lichy. Met o.a. Ángela Molina, Frank Ramirez, Daniel Alvarado, Marie-José Nat en Nathalie Nell.

Venezuela 1912: in het Amazonegebied uit de titel wordt Alvaro gouverneur van de Spaanse regering. Hij zorgt ervoor dat hij zijn zakken vult met een deel van de opbrengsten uit de locale rubberplantage; hij stelt de roulettetafel in en laat uit Frankrijk prostitu[KA1]ees overkomen, waaraan hij ook weer schandelijk verdient. Het hoofd van de beveiliging van de plantage Ramirez maakt een einde aan de heersende zedeloosheid door de decadente gouverneur af te zetten. Hij regeert voortaan het gebied met ijzeren hand (en de onvermijdelijke willekeur). Het volk is het kind van de rekening en komt van de regen in de drup. Een typisch Zuid-Amerikaans noodlot: van dictatuur verwisselen. Het scenario staat op naam van Frank Butler, Joaquin Gonzales, Eduardo De Gregorio, Antonio Larreta, Manolo Matji, Diana Lichy en regissuer Lichy. Het camerawerk is van Mario Garcia Joya.

Manuel

1979 | Drama

Venezuela 1979. Drama van Alfredo J.Anzola. Met o.a. Asdrúbal Meléndez, Julio Mota, Virginia Urdaneta en Victor Cuica.

Het drama van een vissersdorp dat met de grond gelijk gemaakt wordt om er een toeristisch complex te bouwen en de gevoelsconflicten van de nieuwe priester in het dorp. Een niet erg goede film, maar met een prijzenswaardig kritisch karakter.

Ana y Gabriel

1977 | Romantiek, Drama

Venezuela 1977. Romantiek van Iván Croce. Met o.a. Emilia Lazzari, Julio Mota, Oscar Berrizbeitía en Giogia Lombardini.

Een romance tussen twee jongeren speelt zich af in een sociaal milieu waarin voor sommigen het ophouden van de schijn en voor anderen het intens genieten van de liefde het belangrijkste is. Een gebrekkige film waarin het scenario en het decorontwerp in handen van de regisseur waren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Julio Mota op televisie komt.

Reageer