Stephanie Rothman

Regisseur

Stephanie Rothman is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

The Working Girls

1974 | Erotiek

Verenigde Staten 1974. Erotiek van Stephanie Rothman. Met o.a. Sarah Kennedy, Lynne Guthrie, Ken Del Conte, Solomon Sturges en Gene Elman.

In Los Angeles leert een meisje uit de provincie (Kennedy) het harde stadsleven kennen middels een baantje als stripteaseuse en later als manager van een nachtclub. Deze losse, soepele satire (in de trant van Rothmans GROUP MARRIAGE) schetst levendig welke mogelijkheden vrouwen hebben in een overwegend patriarchale maatschappij. Enkele geestige observaties met betrekking tot de stereotiepe rolverwachting tussen seksuele partners. Aantrekkelijk acteerwerk.

Terminal Island

1973 | Actiefilm, Erotiek

Verenigde Staten 1973. Actiefilm van Stephanie Rothman. Met o.a. Ena Hartman, Marta Kristen, Don Marshall, Phyllis Davis en Barbara Leigh.

In een Amerikaanse strafkolonie fungeren vrouwelijke gevangenen als werkezels en seksslavinnen voor sadistische bewakers. Dat pikken die vrouwen tenslotte niet meer en het is op dit punt dat het bloedvergieten een aanvang neemt. Een seksploiterend werkstuk zonder weerga. Ook bekend als: KNUCKLE- MEN.

Group Marriage

1972 | Drama, Erotiek

Verenigde Staten 1972. Drama van Stephanie Rothman. Met o.a. Victoria Vetri, Aimée Eccles, Solomon Sturges, Claudia Jennings en Zack Taylor.

Deze simpele, maar zeer intelligente en verfrissende film belicht de paradox dat er voor iedereen in de hedendaagse maatschappij zoveel keuzemogelijkheden openstaan, dat van kiezen nauwelijks meer gesproken kan worden: wat vrije keuze lijkt, is vaker een produkt van frustratie. De film betrekt deze stelling vervolgens op seksuele relaties. Aantrekkelijk geacteerd, vooral door Aimée Eccles.

The Velvet Vampire

1971 | Horror

Verenigde Staten 1971. Horror van Stephanie Rothman. Met o.a. Michael Blodgett, Celeste Yarnall, Sherry Miles en Jerry Daniels.

Een stijlvolle film, waarin de vampierlegende de vorm heeft aangenomen van een Amerikaanse western. Yarnell speelt een sexy bloedzuiger. Ook bekend als CEMETARY GIRLS.

The Student Nurses

1970 | Drama

Verenigde Staten 1970. Drama van Stephanie Rothman. Met o.a. Elaine Giftes, Karen Carlson, Brioni Farrell, Barbara Leigh en Reni Santoni.

Een verrassend aardige, met een gering budget vervaardigde [KL]soap opera [KLE], waarin gedetailleerd wordt ingegaan op de romantische avonturen van vier jonge vrouwen in het laatste jaar van hun verpleegstersopleiding. Dit is de eerste van niet minder dan vijf (!) 'verpleegstersfilms' die Roger Corman produceerde.

It's a Bikini World

1967 | Komedie, Muziek

Verenigde Staten 1967. Komedie van Stephanie Rothman. Met o.a. Deborah Walley, Tommy Kirk, Bob Pickett, Suzie Kaye en < The Animals.

Superminnaar Kirk is gek op Debbie in haar bikini, maar ze moet niets van hem hebben totdat hij zich voordoet als intellectueel. Niet de beste in zijn soort; als er al een beste is!

Blood Bath

1966 | Horror

Verenigde Staten 1966. Horror van Stephanie Rothman en Jack Hill. Met o.a. William Campbell, Jonathan Haze, Sid Haig, Marissa Mathes en Lori Saunders.

Dit is weer zo'n hele zooi bloed en darmen. Een half uur uit een Joegoslavische vampierfilm werd omgewerkt tot het relaas van een kunstenaar in Venice, Californië, die zijn modellen vermoordt. Best eng, af en toe moet je toch wel griezelen, maar in de allereerste plaats krijgen we toch onsmakelijk kledderwerk te zien. Op de Amerikaanse televisie werd de film vertoond onder de titel TRACK OF THE VAMPIRE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stephanie Rothman op televisie komt.

Reageer