Kevin Farley is acteur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Thunderstruck

2012 | Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 2012. Familiefilm van John Whitesell. Met o.a. Kevin Durant, Taylor Gray, Jim Belushi, Brandon T. Jackson en Larramie Doc Shaw.

Amerikaanse topbasketballer Kevin Durant staat bekend als een vriendelijke reus. In deze jeugdfilm zorgt die goedzakkigheid voor wat al te tam acteerwerk. Geen probleem voor de Durant-fan, want de eenvoud van het draaiboek stelt geen hoge eisen aan de acteurs. Kleine zestienjarige scholier Brian (model en Nickelodeon-ster Taylor Gray) steelt per ongeluk Durants talent, gevolgd door een reeks sympathieke ontmoetingen tussen de scorende scholier en zijn gedupeerde held. Feestje voor liefhebbers van Amerikaans topbasketbal en/of opbeurende jeugdfilms. Bonus: lollige terzijdes van James Belushi en zoon Robert als coaches.

Love Stinks

1999 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1999. Komedie van Jeff Franklin. Met o.a. French Stewart, Bridgette Wilson, Bill Bellamy, Tyra Banks en Steve Hytner.

In deze mislukte comedy wordt de humor op twee manieren over de kijker uitgestort: schokkend en aanmatigend. De schrijver (Stewart) van sitcoms voor de tv wil met een sekspot (Wilson) trouwen, maar zijn beste vriend probeert hem van dit voornemen te weerhouden. In flashbacks ziet de kijker hoe vergiftigd de relatie tussen het tweetal 'tortelduifjes' is. De twee konkelende hoofdrollen zijn op een alarmerende manier met zichzelf bezig - Stewart lukt het dan toch nog om iets sympathieks in zijn rol te leggen. De kijker komt alras tot de overtuiging dat hun relatie alleen maar dient om de cruel jokes in het scenario over en weer te laten gaan tegen een ongeloofwaardige achtergrond van mooie mensen die zonder zorgen genieten in het door de zon overgoten Californië. Het scenario is van regisseur Franklin, die de nodige sitcoms voor de Amerikaanse tv op zijn naam heeft staan. Het camerawerk is van Uta Briesewitz.