Oldřich Kaiser

Acteur

Oldřich Kaiser is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Muj hřišny muž

1986 | Komedie, Muziek

Servië en Montenegro 1986. Komedie van Václav Matějka. Met o.a. Dagmar Veškrnová, Petra Janu, Oldřich Kaiser, Jan Hartl en Josef Somr.

Een intiem verhaal over twee meisjes die biologie hebben gestudeerd en een verschillende levensweg hebben gekozen. Irena maakt carrière als zangeres, terwijl Marta haar baan probeert te verenigen met haar huwelijk met een geleerde. Beiden worden gedwongen tot compromissen als zij voor moeilijke situaties komen te staan. In songs van Michael Kocáb en Pavel Vrba wordt commentaar gegeven op het verhaal.

Sny o Zambezi

1983 | Drama, Actiefilm

Servië en Montenegro 1983. Drama van Stanislav Strnad. Met o.a. Oldřich Kaiser, Svatopluk Skopal, Kateřina Macháčková, Ota Sklenčka en Jaroslav Moučka.

Racekampioen Pavel veroorzaakt een dodelijk ongeluk en wordt veroordeeld; maar zelfs in de gevangenis droomt hij van een Afrikaanse rally. Na zijn vrijlating stuit hij op wantrouwen van de kant van zijn vroegere clubgenoten en hij raakt betrokken bij ordinaire berovingspraktijken. Om een eerlijk leven te kunnen beginnen moet hij zijn Afrikaanse droom opgeven. De film, die overduidelijk bedoeld is voor een jeugdig publiek, staat helaas bol van de moraliserende kreten.

Setkani v červenci

1978 | Familiefilm, Komedie, Romantiek

Servië en Montenegro 1978. Familiefilm van Karel Kachyna. Met o.a. Daniela Kolárová, Oldřich Kaiser, Tomás Holý, Svatopluk Matyaš en Vlasta Fabiánová.

Een lyrische komedie over de 'onmogelijke' liefde tussen een gescheiden lerares en een leerling, een tiener die vriendschap sluit met haar zes jaar oude zoon. De romantische setting van het oude kasteel, waar de zomerschool gesitueerd is, en de gelukkige dagen die zij samen doorbrengen maken het scheiden moeilijk. De grote ster van deze pretentieloze film is het kindersterretje Tomás Holý. Scenario van Ota Hofman en Karel Kachyna. Camerawerk van Jan Curik.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Oldřich Kaiser op televisie komt.

Reageer