Massey Cramer

Regisseur

Massey Cramer is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

McCullough's Mountain

1976 | Horror, Mysterie, Drama

Verenigde Staten 1976. Horror van Massey Cramer. Met o.a. Donn Davison, George Ellis, Erin Fleming, Edward Yastion en Ernest D'Aversa.

Volgens de legende wordt McCullough`s Mountain, bijgenaamd de Bloedberg, bewoond door een geest. Telkens wanneer hij onrustig wordt gaat de berg bloeden en vallen er slachtoffers. De overjarige loopjongen Bestoink Dooley (Ellis) ziet in het verhaal de kans om hogerop te geraken bij de redactie van de krant, waar hij werkt en begeeft zich ter plaatse om de zaak te onderzoeken. In feite de film uit 1965, een ergerlijk amateuristisch geval waaraan opnames zijn toegevoegd. In de film wordt zo slecht gespeeld, dat de nieuwe producenten besloten om er een geoloog (co-regisseur Davison) bij te halen, die het geheel van commentaar voorziet en die `interviews` afneemt van mensen die het monster (dat niemand minder is dan Bigfoot) gezien zouden hebben. Het einde is een regelrechte belediging aan het adres van de betalende toeschouwer. Van speciale effecten had de ploeg duidelijk nog nooit gehoord. Puur tijdverlies en zogenaamde cultstatus is ketterij. Het scenario is van Bob Corley. Het camerawerk is van Joseph Shelton. Mono. Ook bekend als BLOOD BEAST OF MONSTER MOUNTAIN en MONSTER MOUNTAIN.

The Legend of Blood Mountain

1965 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1965. Horror van Massey Cramer. Met o.a. George Ellis, Marriane Gordon, Erin Fleming, Bob Corley en Edward Yastion.

Een zeurderige combinatie van komedie en angstige spanning in een verhaaltje over een onnozele verslaggever die jacht maakt in de rimboe op een legendarisch monster. Af en toe echt heel primitief gedaan en het enige hoogtepunt wordt gevormd door het ongebruikelijke monsterkostuum. Ook bekend als DEMON HUNTER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Massey Cramer op televisie komt.

Reageer