Estelle Skornik (1971): cast.
Er zijn 8 films gevonden.

Souviens-toi de nous

2019 | Drama

Frankrijk 2019. Drama van Lorenzo Gabriele. Met o.a. Aure Atika, Thierry Godard, Estelle Skornik, Sophie Guillemin en Xavier Mathieu.

Les Parasites

1999 | Komedie

Frankrijk​/​​Italië 1999. Komedie van Philippe de Chauveron. Met o.a. Oulage Abour, Estelle Skornik, Atmen Khelif, Elie Semoun en Lionel Abelanski.

Hornblower: The Frogs and the Lobsters (4)

1999 | Avonturenfilm, Historische film

Verenigd Koninkrijk​/​​Verenigde Staten 1999. Avonturenfilm van Andrew Grieve. Met o.a. Ioan Gruffudd, Robert Lindsay, Antony Sher, John Shrapnel en Samuel West.

Le baiser sous la cloche

1998 | Komedie, Drama, Familiefilm

Frankrijk 1998. Komedie van Emmanuel Gust. Met o.a. Ángela Molina, Bernard Alane, Pierre Forest, Gaspard Bernard Claus en Estelle Skornik.

Marquise

1997 | Historische film, Romantiek, Komedie

Zwitserland​/​​Italië​/​​Frankrijk​/​​Spanje 1997. Historische film van Véra Belmont. Met o.a. Sophie Marceau, Bernard Giraudeau, Lambert Wilson, Patrick Timsit en Thierry Lhermitte.

Prostituee, zangeres en actrice Marquise werd aanbeden door iedereen in Frankrijk, ook door koning Louis XIV en door toneelschrijver Jean Racine. Diens collega Molière ontdekt Marquise terwijl ze danst in de regen. Haar loopbaan, haar ontmoeting met Racine en het ongeluk dat haar treft, wordt getoond in een mix van komedie en tragedie. Marquise wordt vanwege de romances en het theater wel vergeleken met de klassieker Les enfants du paradis (1945), maar haalt door de karikaturale personages niet dat niveau. Marceau voelde zich overigens niet senang op de set, had geen klik met Belmont en weigerde mee te werken aan de publiciteit.

Les gens d'en face

1994 | Thriller, Mysterie

Bulgarije​/​​Spanje​/​​Frankrijk 1994. Thriller van Jesùs Garay. Met o.a. Juanjo Puigcorbé, Estelle Skornik, Ben Gazzara, Carme Elias en Grieha Tchernev.

Georgi[KA3]e 1932. De Turkse consul Adil Bey (Puigcorbe) installeert zich niet ver van de Turkse grens in Batoemi aan de Zwarte Zee nadat zijn voorganger onder mysterieuze omstandigheden om het leven is gekomen. De sfeer in de stad is om te snijden. De geheime politie is alom aanwezig en de mensen zijn zwijgzaam. De buren aan de overkant blijken bovendien een ongezonde belangstelling voor het consulaat te hebben; van achter de gordijnen observeren ze iedere beweging. Bey is gefascineerd van zijn secretaresse Sonia (Skornik), die lid is van de Stalinistische jeugdbeweging. Via haar tracht hij de puzzel van de dood van zijn voorganger op te lossen, maar hij komt zelf in levensgevaar. Geen haarscherpe analyse van de terreur van Stalins bewind, wel een kijk op de weerslag ervan op de bevolking in de vorm van een psychologische thriller. De rolverdeling levert aanvaardbare prestaties. Het scenario is van Louis Gardel, Fabrice Gardel en regisseur Garay naar een roman van Georges Simenon. Het camerawerk is van Carles Gusi, die filmde in Sofia, de hoofdstad van Bulgarije.

La mal aimée

1994 | Drama

Frankrijk 1994. Drama van Bertrand Arthuys. Met o.a. Maud Kornman, Thérèse Liotard, Antoine Basler, Lia Gama en Lara Guirao.

Het tragische verhaal over een meisje van dertien, dat zich door haar gescheiden vader, haar moeder en drie grotere zussen in de steek gelaten voelt. Ze ontvoert een baby - de kleinzoon van de buurvrouw - tijdens de vakantie. Nu heeft ze een doel in haar sombere leven. Dit kan natuurlijk helemaal niet in onze maatschappij, maar de jonge Kornman is nog te veel kind om dat te begrijpen. Voor ouders, opvoeders en verzorgers om over na te denken. Het scenario is van Cathy Bernheim en regisseur Arthuys.

Albert souffre

1991 | Drama

Frankrijk 1991. Drama van Bruno Nuytten. Met o.a. Julien Rassam, Estelle Skornik, Jean-Michel Portal, Collin Obomalayat en Kristen McMenamy.

Perikelen en amoureuze verwikkelingen van twee jeugdvrienden. Rassam - in de hoofdrol - is tot over zijn oren verliefd en slaat op hol. Zijn jeugdvriend Portal en zijn vriendinnetje Skornik moeten hard studeren om op de universiteit te worden toegelaten, maar slagen daar niet in door het emotionele gedrag van Rassam. Scenario van Nuytten, camerawerk van Eric Gautier.