Antonio De Teffé

Acteur

Antonio De Teffé is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Un Uomo chiamato apocalisse Joe

1970 | Western

Spanje/Italië 1970. Western van Leopoldo Savona. Met o.a. Antonio De Teffé, Eduardo Fajardo, Maria Paz Pondal, Fernando Cerulli en Stello Candeli.

Een zwijgzame revolverheld erft een goudmijn en moet zich te weer stellen tegen allerlei schurken, die het gemunt hebben op dit waardevolle bezit. Deze heel bezienswaardige spaghetti-western introduceert een held die Shakespeare-kenner en taalvirtuoos is, en de saloonklanten verbijstert met monologen uit Macbeth. De Teffé staat op de titelrol als Anthony Steffen. USA: A MAN CALLED JOE CLIFFORD; GB: A MAN CALLED APOCALYPSE JOE.

Django il bastardo

1969 | Western

Spanje/Italië 1969. Western van Sergio Garrone. Met o.a. Antonio De Teffé, Lu Kamante, Teodoro Corrà, Paolo Gozlino en Rada Rassimov.

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog plegen drie zuidelijke officieren verraad waardoor een regiment in de val loopt en wordt afgeslacht. De enige overlevende begint jaren later onder pseudoniem Django jacht te maken op de verraders. Deze keiharde, bloederige spaghetti-western is er een uit een hele reeks van vrijwel identieke 'Django'-avonturen. De Teffé speelt als Anthony Steffen.

Afrodite, dea dell'amore

1958 | Avonturenfilm

Italië 1958. Avonturenfilm van Mario Bonnard. Met o.a. Isabelle Corey, Irène Tunc, Antonio De Teffé en Clara Calamai.

Deze spektakel-film heeft natuurlijk niets te maken met geschiedenis, al heeft regisseur Bonnard kostuums en sfeer van de tijd raak getroffen. Het verhaal, dat speelt in 67 na Christus, gaat over liefde en dood rond een standbeeld van Aphrodite, de godin van de liefde en de schoonheid, gemaakt door een Griekse koning, als dank aan Nero. De massascenes, opgenomen in Egypte, zijn zeer imposant. Er wordt niet al te best gespeeld, maar de film als geheel is best het aanzien waard.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Antonio De Teffé op televisie komt.

Reageer