Hanna Schwamborn

Acteur

Hanna Schwamborn is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Stella und der Stern des Orients

2008 | Avonturenfilm, Familiefilm

Duitsland 2008. Avonturenfilm van Erna Schmidt. Met o.a. Laura Berschuck, Hanna Schwamborn en Julius Römer.

Op oudejaarsavond wordt de komeet Neo, die eens in de tien jaar verschijnt, verwacht. Terwijl de tienjarige Stella op de zolder van de oude villa van haar overleden overgrootmoeder Clementine rondstruint, wordt ze plotseling op een fantastische tijdreis honderd jaar terug in het verleden gestuurd. In de tot leven gebrachte villa ontmoet ze de even oude Clementine en haar jongere broer Gustav en samen gaan ze op zoek naar een schat, de ster van het oosten.

De brief voor de koning

2008 | Avonturenfilm, Jeugdfilm

Nederland 2008. Avonturenfilm van Pieter Verhoeff. Met o.a. Yannick van de Velde, Quinten Schram, Victor Reinier, Uwe Ochsenknecht en Hanna Schwamborn.

Avonturenfilm naar de gelijknamige jeugdroman van Tonke Dragt. De zestienjarige leerlingridder Tiuri wordt op de proef gesteld als hij de opdracht krijgt een geheime brief naar de koning van zijn buurland te brengen. Een spannende tocht volgt, maar de film gaat bovenal over vriendschap, vertrouwen en volwassen worden. Ondanks de nagesynchroniseerde Duitse acteurs en de soms ietwat onwaarschijnlijke uitwegen, een vermakelijke jeugdfilm met een treffende Van de Velde als jonge held. Ook het spectaculaire decor is, gezien het beperkte budget, verrassend.

Im Tal der wilden Rosen - Im Herzen der Wahrheit

-1 |

Duitsland. Dieter Kehler. Met o.a. Hanna Schwamborn, Marcus Grüsser en Tanja Wedhorn.

Na het overlijden van haar man blijft domineesweduwe Luise Fullham zich inzetten voor de belangen van de vrouw in het kleine dorpje in de Rocky Mountains. Maar dan komt er een nieuwe dokter, dr. Greg Geers. Ondanks de tegenwerking die zij van hem ondervindt, maakt hij toch een diepe indruk op haar

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hanna Schwamborn op televisie komt.

Reageer