Juan de Landa

Acteur

Juan de Landa is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

4 en la frontera

1957 | Avonturenfilm

Spanje 1957. Avonturenfilm van Antonio Santillán. Met o.a. Frank Latimore, Adriano Rimoldi, Armando Moreno, Danielle Godet en Juan de Landa.

Een kapitein van de Guardia Civil doet zich voor als dagloner om een einde te maken aan een net van wapenhandelaars. Een onopvallende film met een kosmopolitische rolverdeling.

Mi adorado Juan

1949 | Komedie

Spanje 1949. Komedie van Jerónimo Mihura en Jeronimo Mihura. Met o.a. Conrado San Martín, Conchita Montes, Alberto Romea, Juan de Landa en Conrado San Martin.

In Barcelona gaat het verhaal dat een jong meisje zich bezighoudt met het stelen van honden. Een zeer bezienswaardige, sympathiek dwaze komedie van een maker die veel meer aandacht verdient dan hij krijgt.

El Hombre que veía la muerte

1949 | Mysterie

Spanje 1949. Mysterie van Gonzalo Delgrás. Met o.a. Enrique Guitart, Alicia Palacios, Félix de Pomés en Juan de Landa.

In een treincoupé vertelt een arts aan een reisgezel het verhaal van een man die dramatische gebeurtenissen kon voorspellen voordat zij plaatsvonden. Een ongebruikelijke en zeer interessante Spaanse film, die bovendien een van de weinige lofwaardige produkten van de regisseur G. Delgrás is.

La Esfinge maragata

1948 | Drama, Romantiek

Spanje 1948. Drama van Antonio de Obregón. Met o.a. Paquita de Ronda, Luis Peña, Carmen Reyes en Juan de Landa.

Een Spaans landgoed dat in grote financiële moeilijkheden verkeert, kan slechts worden gered door een berekend huwelijk...Een melodrama van enig belang, dat geïnspireerd is op een boek van Concha Espina.

En un rincón de España

1948 | Drama

Spanje 1948. Drama van Jerónimo Mihura. Met o.a. Adriano Rimoldi, María Martín, Carlos Agosti en Juan de Landa.

Een Catalaanse vissersvrouw herkent haar voormalige minnaar in een stervende schipbreukeling. Een zeer curieuze film.

El Tambor del Brunch

1948 | Avonturenfilm

Spanje 1948. Avonturenfilm van Ignacio F. Iquino. Met o.a. José Nieto, Ana Mariscal, Juan de Landa en Carlos Agosti.

Tijdens de Spaanse Onafhankelijkheidsoorlog probeert een kind iets te verzinnen om het Franse leger te verjagen. Een film die het vaderland verheerlijkt en op een waar gebeurd feit gebaseerd is.

Al margen de la ley

1935 | Historische film, Misdaad

Spanje 1935. Historische film van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Juan de Landa, Asunción Canals en Antonio Pacheco.

Deze film vertelt het verhaal van het misdrijf van de Andalusië-express, vermaard in de annalen van de Spaanse Zwarte Kroniek. Over het geheel genomen is de film aanvaardbaar van kwaliteit. Het was het regiedebuut van Ignacio F. Iguino, die later één van de vruchtbaarste Spaanse regisseurs zou worden.

Se ha fugado un preso

1932 | Avonturenfilm

Spanje 1932. Avonturenfilm van Benito Perojo. Met o.a. Rosita Díaz Gimeno, Juan de Landa, Ricardo Núñez en Carmen Delgado.

Na zijn vlucht wordt een gevangene een belangrijk man nadat hij een opstand onderdrukt op het schip waarmee hij voor de politie gevlucht is. Een degelijke en belangrijke film, met een voor de hand liggend subversief karakter. Laten we niet vergeten dat dit een film uit het republikeinse Spanje is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Juan de Landa op televisie komt.

Reageer