Beverly Hope Atkinson

Acteur

Beverly Hope Atkinson is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Hustling

1975 | Drama

Verenigde Staten 1975. Drama van Joseph Sargent. Met o.a. Lee Remick, Jill Clayburgh, Monte Markham, Alex Rocco en Dick O'Neill.

Een droog drama over een prostitutiebende, goed gespeeld door Remick als onderzoekende reporter (à la Gail Sheehy die het boek schreef waarop dit drama was gebaseerd) en Clayburgh die een grimmig portret van een hoer brengt. Om de sensatie gedaan.

Heavy Traffic

1973 | Animatie, Misdaad, Experimenteel

Verenigde Staten 1973. Animatie van Ralph Bakshi. Met o.a. Terri Haven, Joseph Kaufmann en Beverly Hope Atkinson.

In een grauwe Newyorkse buurt, waar het krioelt van gangsters, moordenaars en hoeren, leeft de familie Corleone. Vader is een zware jongen wiens leven vergald wordt door een twistzieke echtgenote, die niet terugdeinst voor geweld en een 'godfather' die kritiek heeft op de hem bewezen diensten. Met onbegrip ziet de vader zoonlief, een timide jongeling, wegkwijnen in dit gore milieu van seks en geweld. Met grote vaardigheid weet Bakshi tekenfilm te combineren met beelden van het echte New York en laat hij fictie en realiteit in elkaar overvloeien waardoor hij het medium verrijkt. Seks, humor maar ook poëzie krijgen een eigen reliëf. Misschien minder geëngageerd dan FRITZ THE CAT, maar technisch is deze film veel zuiverder. Het scenario van Bakshi zelf getuigd van groot meesterschap. De camera werd gehanteerd door Ted C. Bemiller en de stemmen horen toe aan o.a. Joseph Kaufmann, Beverly Atkinson, Frank De Kova en Terri Haven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Beverly Hope Atkinson op televisie komt.

Reageer