Maran Gosov

Componist

Maran Gosov is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Affengeil

1990 | Documentaire, Biografie

Duitsland 1990. Documentaire van Rosa von Praunheim. Met o.a. Lotti Huber, Rosa von Praunheim, Helga Sloop, Gertrud Mischwitzky en Thomas Woisching.

Deze film is gewijd aan Lotti Huber, die al vele malen is opgetreden in films van Von Praunheim (o.a. ANITA, TÄNZE DES LASTERS en STAR DER BERLINER SZENE). De bejaarde actrice vertelt blijmoedig uit haar veelbewogen leven. Wat een levensmoed! Fascinerend om te zien.

Verführung: Die grausame Frau

1986 | Experimenteel, Drama, Erotiek

Duitsland 1986. Experimenteel van Elfi Mikesch en Monika Treut. Met o.a. Mechthild Grossmann, Udo Kier, Sheila McLaughlin, Carola Regnier en Georgette Dee.

Met bizarre beelden weten de regisseuses Mikesch en Treut hun publiek te verwarren. De sado-masochistische spelletjes van tiranne Wanda vormen het centrum van de film. Daarbij blijft de film niet aan de oppervlakte, maar stimuleert de toeschouwer op zoek te gaan naar eigen wensen en fantasieën. Merkwaardige perspektieven en het kleurenspel versterken de effekten.

Ein Virus kennt keine Moral

1986 | Drama

Duitsland 1986. Drama van Rosa von Praunheim. Met o.a. Elfi Mikesch, Dieter Dicken, Maria Hasenäcker, Eva Kurz en Regina Rudnick.

In 1986 was aids voor velen zo'n nieuw onderwerp dat de tijd nog niet rijp leek voor satire. Toch grijpt de Duitse activistische regisseur Rosa von Praunheim naar dit middel om zijn zorgen en woede kenbaar te maken over de snel groeiende epidemie, en de manier waarop er op wordt gereageerd. Rond een sauna-eigenaar (Von Praunheim zelf) en zijn vriend (Dicken), die beiden hiv-geïnfecteerd raken, cirkelen curieuze personages die zulke uitspraken doen als 'Ik wil een baby van een homo, voordat ze uitsterven'. Een grimmige komedie, die nu lang niet meer zo hard aankomt als destijds. Dat is waarschijnlijk een goed teken.

Horror Vacui

1984 | Horror, Komedie

Duitsland 1984. Horror van Rosa von Praunheim. Met o.a. Lotti Huber, Friedrich Steinhauer, Ingrid van Bergen, Thomas Vogt en Folkert Milster.

Voor geschilderde decors, die aan expressionistische films doen denken, speelt Von Praunheims 'horror-komedie' zich af. Frank, een homosexueel, is door zijn vriend teleurgesteld. Hij vlucht in een sekte die geborgenheid belooft. Door een reportage van een journaliste wordt de sekte opgerold; Frank weet zich echter van een collectieve zelfmoord te redden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Maran Gosov op televisie komt.

Reageer