Carlos Santos

Acteur

Carlos Santos is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Mes enfants étrangers

1998 | Drama

Frankrijk/België 1998. Drama van Olivier Langlois. Met o.a. Philippine Leroy-Beaulieu, Patrick Catalifo, Joao Anjos, Mara Fernandes en Nadia Barentin.

Parijse tuinarchitecte Pat (Leroy-Beaulieu) verneemt dat haar beide kinderen, die vijf jaar eerder door hun Portugese vader naar Portugal werden ontvoerd, haar terugbezorgd zullen worden. De kinderen, de negen-jarige Paulo (Anjos) en de zes-jarige Elena (Fernandes), praten uitsluitend Portugees en herinneren zich nauwelijks hun moeder. Dat leidt tot melodramatische toestanden want Pat moet haar leven gaan reorganiseren, zoals dat heet. Hamvraag in deze sentimentele draak, geschreven door Karine Mazloumian, is of Pat erin zal slagen de liefde van haar kinderen te herwinnen. Drie keer raden.

Cross Mission - Fucco incrociato

1988 | Actiefilm

Italië 1988. Actiefilm van Al Bradley. Met o.a. Richard Randall, Werner Pochat, Deborah Keith, Alex Bitale en John L. Rock.

Een fotografe en een huursoldaat zitten allebei, maar om verschillende redenen, in een Centraalamerikaanse republiek vast. Het land wordt geregeerd door een dictator die voodoo en zwarte magie inzet om aan de macht te blijven, waardoor hij drugs en slaven kan blijven smokkelen. De twee vreemdelingen worden door rebellen gevangen genomen, die het bewind omver willen werpen. Ze sluiten zich bij de revolutionairen aan, die erin slagen de macht over te nemen. Daarna komen ze vrij. Montage, spel, script en regie zijn erbarmelijk. Het Angelsaksische pseudoniem van de regisseur en de derderangs rolbezetting helpen deze ondermaatse film ook niet verder. Al Bradley is een pseudoniem van Alfonso Brescia.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlos Santos op televisie komt.

Reageer