Del Moore

Acteur

Del Moore is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Big Mouth

1967 | Komedie

Verenigde Staten 1967. Komedie van Jerry Lewis. Met o.a. Jerry Lewis, Harold Stone, Susan Bay, Buddy Lester en Del Moore.

Typische Lewisfilm met Jerry die bij moord betrokken raakt en zoekt naar een vermiste schat; in zuidelijk Californië gesitueerd.

Catalina Caper

1967 |

1967. Lee Sholem. Met o.a. Little Richard, Brian Cutler, Ulla Stromstedt, Robert Donner en Peter Duryea.

Typische Lewisfilm met Jerry die bij moord betrokken raakt en zoekt naar een vermiste schat; in zuidelijk Californië gesitueerd.

Movie Star, American Style or LSD I Hate You

1966 | Komedie

Verenigde Staten 1966. Komedie van Albert Zugsmith. Met o.a. Robert Strauss, Del Moore, T.C. Jones, Paula Lane en Steve Drexel.

Deze komedie over neurotische Hollywood-inboorlingen, met een breed uitgesmeerde visualisering van een LSD-trip, is ongelofelijk traag en leeg en absoluut niet leuk.

The Nutty Professor

1963 | Komedie, Sciencefiction

Verenigde Staten 1963. Komedie van Jerry Lewis. Met o.a. Jerry Lewis, Stella Stevens, Del Moore, Kathleen Freeman en Med Flory.

Lewis is professor Julius S. Kelp en geeft les op een Amerikaans college. Hij is lelijk en lijdt daaronder, want hij wil het liefst een gespierde hartedief zijn. Door een drankje verandert hij in een soort Superman, Buddy Love. De lieftallige studente Stevens raakt geheel en al idolaat van deze verschijning. Er is echter één probleempje: het drankje raakt snel uitgewerkt, maar aan het eind komt het toch goed: Stevens houdt van beiden. Lewis' parodie op Dr. Jekyll-en-Hyde. Hij schreef het scenario, deed de regie, speelde de hoofdrol en produceerde de komische prent. Jaloerse, en weinig originele critici riepen dit uit tot zijn meest narcistische film, maar doorgewinterde fans vinden het steengoed. Hoe je het ook wendt of keert, het blijft een heleboel bekkentrekkerij en een aaneenschakeling van gooi- en smijtwerk. Camerawerk van W. Wallace Kelley. In 1996 ging de remake met Eddie Murphy van Tom Shadyac in première. Ga er voor zitten en lach je rot.

Stagecoach to Dancer's Rock

1962 | Western

Verenigde Staten 1962. Western van Earl Bellamy. Met o.a. Warren Stevens, Martin Landau, Jody Lawrence, Judy Dan en Del Moore.

Deze magere western werd door Kenneth Darling geschreven. Een postkoets wordt door de menner en de bewaker gekaapt; vijf passagiers blijven in de woestenij achter. Alleen een zesde passagier bleef in de koets en ging dus mee. Het verhaal concentreert zich op de achterblijvers. Dan zou pokken hebben en dat beïnvloedt de wijze waarop het clubje van vijf met elkaar omgaat. Ze helpen elkaar om zeep: slechts twee overleven de barre tocht. Onderweg vinden ze ook de postkoets terug met daarin de lijken van de drie mannen, om het leven gebracht door Indianen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Del Moore op televisie komt.

Reageer