Vladimir Grammatikov

Regisseur

Vladimir Grammatikov is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Skazka o kupecheskoi docheri i tainstvennom tsvetke

1991 | Fantasy, Familiefilm

SU 1991. Fantasy van Vladimir Grammatikov. Met o.a. Ekaterina Temnikova, Ruslan Shegurov, Vladimir Gorodnichev en Yuliana Ivanova.

Interpretatie van het Russische sprookje Alenkii tsvetok: 'Pappa, breng me een toverbloem'. Ook bekend als SCARLET FLOWER.

Scazka o Kupecheskoy Dochezy i Tainstvennom csvetke

1991 | Familiefilm, Fantasy

SU/Duitsland/Rusland 1991. Familiefilm van Vladimir Grammatikov en Vladimir Gramatikov. Met o.a. Ekaterina Temnikova, Vladimir Gorodnichey, Ruslan Shegurov, Juliana Ivanova en Anastassja Jakovleva.

Een rijke koopman in het oude tsarenrijk heeft drie dochters. Als hij op reis gaat naar het verre Oosten wil hij voor elk van hen een geschenk meebrengen. Nastja vraagt een toverspiegel, Olga vraagt een kroon, Aljonushka vraagt een scharlakenrode bloem, de mooiste bloem van de wereld. Met de eerste twee wensen heeft de koopman weinig moeite, maar het mooie bloempje brengt hem zwaar in de problemen. Hij krijgt het aan de stok met een boze koning in wiens park hij het bloempje heeft geplukt. Ook bekend als SCARLET FLOWER.

Mio, min Mio!

1987 | Familiefilm, Fantasy

Zweden/SU/Noorwegen 1987. Familiefilm van Vladimir Grammatikov. Met o.a. Christopher Lee, Timothy Bottoms, Susannah York, Nicholas Pickard en Christian Bale.

Het jongetje Mio wordt door een geest bij zijn gemene pleegouders weggehaald en naar een ver land gebracht waar zijn vader koning is. Maar ook daar ligt het kwaad op de loer, in de persoon van Lee als een wrede ridder. Een indrukwekkende co- produktie, opgenomen op prachtige locaties en met een internationale rolbezetting. Gebaseerd op het boek van Astrid Lindgren. Ook bekend als MIO IN THE LAND OF FARAWAY.

Mio Mijn Mio

1987 |

1987. Vladimir Grammatikov. Met o.a. Nick Pickard en Timothy Bottoms.

Fantasie verhaal over een eenzaam jongetje wiens saaie leven wordt omgetoverd tot een spannend leven in een land waar zijn vader koning is. In dat land gaat hij op een avontuur samen met zijn nieuwe vriendje om de kwaadaardige ridder Kato te verslaan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vladimir Grammatikov op televisie komt.

Reageer