Jeremy Bulloch is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Swing Kids

1993 | Muziek, Familiefilm, Drama, Oorlogsfilm

Verenigde Staten 1993. Muziek van Thomas Carter. Met o.a. Robert Sean Leonard, Christian Bale, Frank Whaley, Barbara Hershey en Kenneth Branagh.

Dramatische muzikale film over de generatie van non- conformistische jongeren uit de periode 1936-45 in nazi-Duitsland die de Swing Jugend werd genoemd. Zij dweepten met Glenn Miller, Benny Goodman, Count Basie, Artie Shaw, en ze kleedden zich volgens de toen niet in Duitsland heersende Amerikaanse en Engelse mode.

The Hostages

1975 | Familiefilm, Misdaad, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1975. Familiefilm van David Eady. Met o.a. Jayne Collins, Stephen Garlick, Luci Gorell Barnes, Peter Marshall en Ray Barrett.

Een duo ontsnapte gevangenen (Barrett & Askwith) gijzelt drie kinderen in een naburige boerderij. Deze spannende jeugdfilm profiteert van een realistische rol van Barrett. Geheel op locatie in Hertfordshire gefilmd.

Keep It For Me

1975 | Komedie, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1975. Komedie van Jim Atkinson. Met o.a. Jeremy Bulloch, Neil Hallett, Jill Damas, Sue Longhurst en Joy Harrington.

Een gênante Britse seksklucht met Bulloch als een onhandige jongeman die de ene baan na de andere verliest. Zijn vriendin, ten einde raad, belooft met hem te trouwen als hij tenminste één week dezelfde betrekking kan houden. Een platte, overspannen geacteerde boulevardkomedie op tv-niveau.

Can You Keep It up for a Week?

1974 | Komedie, Erotiek

Verenigd Koninkrijk 1974. Komedie van Jim Atkinson. Met o.a. Jeremy Bulloch, Jill Damas, Neil Hallett, Richard O'Sullivan en Sue Longhurst.

Een jongeman (Bulloch) houdt het in geen baantje langer dan [KA1]e[KA1]en dag vol; zijn verloofde (Damas) verbindt aan haar ja-woord de voorwaarde dat hij tenminste een volle week bij [KA1]e[KA1]en baas zal blijven (de titel van de film is dus quasi-onschuldig bedoeld). Deze sekskomedie is weliswaar geen kwaliteitsprodukt, maar voor liefhebbers best amusant.

Hoffman

1970 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1970. Komedie van Alvin Rakoff. Met o.a. Peter Sellers, Sinéad Cusack, Jeremy Bulloch en Ruth Dunning.

Een heel vreemde, eenvoudige karakterstudie van twee personen, met Sellers die een jonge aantrekkelijke, aanstaande bruid chanteert om een weekend bij hem door te brengen. Wat lang, maar grootse rollen.

Las Leandras

1969 | Komedie, Muziek

Spanje 1969. Komedie van Eugenio Martín. Met o.a. Rocío Dúrcal, Jeremy Bulloch, Isabel Garcés, Alfredo Landa en Celia Gámez.

Een jonge vrouw wil beroemd worden in de wereld van de Spaanse 'Zarzuela'. Een musical gerealiseerd met een overdaad aan financiële middelen, maar weinig ideeën en belangstelling.

Caught in the Net

1960 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1960. Familiefilm van John Haggerty. Met o.a. Jeremy Bulloch, Joanna Horlock, James Luck, Anthony Parker en Larry Burns.

Een broer en zus gaan op vakantie in Devon en helpen daar een jongen om een bende zalmstropers te vangen. Tamelijk routinematig en voorspelbaar kinderavontuur, naar het boek van Sutherland Ross. Mooie natuur en goede acteurs. In 1972 in een nieuwe versie uitgebracht, zonder dat dat nu bepaald een verbetering opleverde.