Günter Kieslich

Acteur

Günter Kieslich is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Der Lange Jammer

1973 | Drama

Duitsland 1973. Drama van Max Willutzki. Met o.a. Heinz Gieze, Günter Kieslich, Peter Schlesinger, Heinz Meurer en Rudi Unger.

Huurders organiseren zich tegen huizenspeculatie. In de traditie van de jonge Berlijnse arbeidersfilms.

Anatomie des Orgasmus

1969 | Erotiek, Documentaire

Duitsland 1969. Erotiek van Hermann Schnell. Met o.a. Henriette Gönnermann en Günter Kieslich.

In deze film wordt de anatomie van het orgasme gedemonstreerd (op Maurice Ravels Bolero) en van overwegend technisch commentaar voorzien door Professor C. Wolfgang Müller, hoogleraar sociale pedagogie, die aanvangt met de inmiddels onsterfelijke zin: 'Het thema van onze film is zeer menselijk'. Verlucht met schematische voorstellingen. Zie ook: AUFKLARUNGS- films.

Selbstbedienung

1968 | Misdaad

Duitsland 1968. Misdaad van Eberhard Fechner. Met o.a. Wolfgang Condrus, Jürgen Draeger, Wolfgang Giese, Dagmar Biener en Katharina Tüschen.

Het verhaal is niet zo boeiend, maar de manier waarop Fechner zijn fictie met documentaire nauwkeurigheid in elkaar zette, is meer dan een kwart eeuw later nog steeds interessant. De inhoud is snel opgesomd: een trio would-be inbrekers lukt het in januari (1965) niet om de kluis te kraken van een groot warenhuis in Berlijn. Een dag later lezen zij in de krant dat ze een half miljoen mark (voor die tijd een reuzenfortuin) gemist hebben. Ze besluiten op Hemelvaartsdag aan de herkansing te doen omdat de omstandigheden dan ideaal zijn: bezoek van de Engelse koningin, de politie wordt daarvoor ingezet en ze hebben 36 uur de tijd. Ze beginnen lang van te voren met de voorbereidingen die gepaard gaan met veel tegenslagen, die ieder normaal mens ontmoedigd zouden hebben. Ze slaan uiteindelijk hun slag: DM 470.000. Enkele dagen later worden ze gepakt en veroordeeld, maar de buit wordt nooit teruggevonden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Günter Kieslich op televisie komt.

Reageer