Isabel Garcés

Acteur

Isabel Garcés is acteur.
Er zijn 22 films gevonden.

Solos en la madrugada

1978 | Romantiek

Spanje 1978. Romantiek van José Luis Garci. Met o.a. José Sacristán, Fiorella Faltoyano, Emma Cohen, María Casanova en Palomo Linares.

De liefdescrisis van een omroeper op leeftijd. Een masochistische smartlap, evenals de andere films van deze regisseur.

Las Bodas de Blanca

1975 |

Spanje 1975. Francisco Regueiro. Met o.a. Conchita Velasco, Francisco Rabal, Isabel Garcés en Javier Escrivá.

Blanca aarzelt tussen haar vroegere echtgenoot en haar huidige geliefde. Beiden hebben heel verschillende erotische voorkeuren. Een vreemde, absurde film, nauw verbonden aan een traditie van zeer Spaanse zwarte humor.

Una Abuelita de las de antes de la guerra

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Vicente Escrivá. Met o.a. Isabel Garcés, Alberto de Mendoza, Nadiuska en Helga Liné.

Een bejaarde vrouw van de oude stempel lost alle problemen van haar familieleden op. In deze slechte Spaanse komedie spelen de acteurs in de stijl van wijlen Paco Martínez Soria.

Polvo eres

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Vicente Escrivá en Vicente Escriva. Met o.a. Nadiuska, Isabel Garcés, Guadalupe Muñoz Sampedro, Manuel Summers en Guadalupe Muñoz Sampredo.

Twee oude vrouwen willen dat hun neefje seminarist wordt. Een onuitstaanbaar pseudo-erotisch knoeiwerk.

Las Señoritas de mala compañía

1973 | Komedie

Spanje 1973. Komedie van José Antonio Nieves Conde. Met o.a. Conchita Velasco, Isabel Garcés, Esperanza Roy, José Luis Lopéz Vázquez en Manolo Gómez Bur.

Het dagelijks leven in een bordeel in een Castiliaans dorp. Een leuke en vriendelijke komedie, die alle bitterheid wegstrijkt. Bovendien valt het goede samenspel van de acteurs op.

Entre dos amores

1972 | Drama, Musical

Mexico/Spanje 1972. Drama van Luis Lucía. Met o.a. Manolo Escobar, Irán Eory, Isabel Garcés en Inma de Santis.

Een zanger aarzelt tussen twee vrouwen. Het klassieke knoeiwerk dat gemaakt werd ten dienste van de al aftakelende Manolo Escobar. Deze keer in het genre van een feuilleton, dat bij het Mexicaanse publiek zo in de smaak valt.

El Abuelo tiene un plan

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Paco Martínez Soria, Isabel Garcés, José Sacristán en Guadalupe Muñoz Sampedro.

Een oude vrijster en een weduwnaar vertoeven tegelijkertijd in een sanatorium. Tot ontsteltenis van hun families worden zij verliefd op elkaar. De film illustreert pijnlijk de verwording van dit door Paco Martínez Soria populair gemaakte type komedie.

Busco tonto para fin de demana

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Cassen, Isabel Garcés, Mirta Miller en Santi Sans.

Een goedkope playboy besteedt het geld van zijn tante aan vrouwen, zonder er iets voor terug te krijgen. De typisch moeizame komedie van Iquino.

la Novicia rebelde

1971 | Komedie, Musical

Spanje 1971. Komedie van Luis Lucía. Met o.a. Rocío Dúrcal, Guillermo Murray, Isabel Garcés en Angel Garasa.

De tweede versie die Luis Lucía maakte van de roman LA HERMANA SAN SULPICIO, nu onder een andere titel en op muziek. Wat de rest betreft is het een onbelangrijke film.

No desearás al vecino del 5°

1970 | Komedie

Italië/Spanje 1970. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Alfredo Landa, Jean Sorel, Ira von Fürstenberg, Isabel Garcés en Anabella Incontrera.

In een kleine provinciestad wordt een jonge vrouwenarts wanhopig door gebrek aan klanten, terwijl zijn aanstellerige buurman, een dameskleermaker, volop klanten heeft. Een van de komedies met Alfredo Landa in de hoofdrol die dankzij een zekere mate van zelfspot iets boven de overigen uitsteekt en tevens het grootste succes in de serie boekte.

Las Leandras

1969 | Komedie, Muziek

Spanje 1969. Komedie van Eugenio Martín. Met o.a. Rocío Dúrcal, Jeremy Bulloch, Isabel Garcés, Alfredo Landa en Celia Gámez.

Een jonge vrouw wil beroemd worden in de wereld van de Spaanse 'Zarzuela'. Een musical gerealiseerd met een overdaad aan financiële middelen, maar weinig ideeën en belangstelling.

Cristina Guzmán

1968 | Komedie, Romantiek

Spanje 1968. Komedie van Luis César Amadori. Met o.a. Rocío Dúrcal, Arturo Fernández, Isabel Garcés en Emilio Gutiérrez Caba.

Herverfilming van CRISTINA GUZMÁN, een film uit de jaren veertig, deze keer ter ere van de toenmalige modester Rocío Dúrcal.

Las 4 bodas de Marisol

1967 | Komedie

Spanje 1967. Komedie van Luis Lucia. Met o.a. Marisol, Jean Claide Pascal, Isabel Garcés en Daniel Martín.

Een jonge Spaanse ster wordt voor de hoofdrol in een Amerikaanse mega-produktie gevraagd. Dit klassieke tweederangsprodukt staat alleen in dienst van Marisol.

Las Hijas de Elena

1963 | Komedie

Spanje 1963. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Isabel Garcés, Laura Valenzuela, María Mahor en Soledad Miranda.

Om hun moeder niet alleen achter te laten, besluiten drie huwbare zusters ook voor haar een verloofde te zoeken. Een komedie, beter dan de andere films die deze regisseur met onvermoeibare ijver maakte.

La Casta Susana

1963 | Musical, Komedie

Spanje/Frankrijk 1963. Musical van Luis Casar Amadori en Luis Cesar Amadori. Met o.a. Maruja Diaz, Carlos Estrada, Noël Rol, Rafael Alonso en Gracita Morales.

De mooie vrouw van een oude kolonel is beroemd om haar veronderstelde deugdzaamheid, maar ze oogst clandestien triomfen als Can-Can danseres en weet talrijke minaars geheim te houden voor haar echtgenoot en voor elkaar. Deze tijdens de Franse Belle Epoque spelende Spaanse musical is gebouwd op overbekende vaudeville-situaties, die nòg vetter worden aangezet dan in de Franse traditie. Diaz, die mooi is en temperamentvol danst, moest gelanceerd worden als rivale van Carmen Sevilla en Sarita Montiel, maar dat is om onduidelijke redenen nooit gelukt.

Ha llegado un angel

1962 | Familiefilm, Drama

Spanje 1962. Familiefilm van Luis Lucia. Met o.a. Marisol, Isabel Garcés, Carlos Larranaga, Ana Maria Custidio en José Marco Davo.

Een muzikaal weesmeisje komt in een liefdeloos adoptiegezin, maar redt de gezinsleden uit financiële nood door een zangcarrière te maken. Ook muziekstudenten en andere verschoppelingen komen dankzij haar tot een beter leven, terwijl starre volwassenen weer tot vriendelijkheid ontdooien. De formule van vooroorlogse films met Shirley Temple gebruikt als vehikel voor het Spaanse wonderkind Marisol dat inderdaad zang-, dans- en acteertalent heeft, maar door de regie is aangemoedigd om haar schattigheid soms onuitstaanbaar aan te dikken. De rooskleurige simpelheid en het moralisme behouden niettemin een bepaalde charme.

Prohibido enamorarse

1961 | Komedie, Romantiek

Spanje 1961. Komedie van José Antonio Nieves Conde. Met o.a. Isabel Garcés, Angel Garasa, Julio Núñez en Tere Velázquez.

Een weduwe en een weduwnaar worden op elkaar verliefd en hetzelfde gebeurt tussen hun respectievelijke kinderen. Een sympathieke nietszeggende komedie, waarvoor regisseur Edgar Neville het scenario schreef.

Mi noche de bodas

1961 | Komedie

Spanje 1961. Komedie van Tulio Demichelli. Met o.a. Conchita Velasco, Luis Aguilar, Isabel Garcés en Tony Leblanc.

In haar huwelijksnacht ontvangt een vrouw in het bijzijn van haar man een cadeau met een mysterieuze brief. Een zeer slechte komedie zoals van Demichelli te verwachten valt.

Mentirosa

1961 | Komedie

Spanje 1961. Komedie van Enrique Cahen Salaberry. Met o.a. Isabel Garcés, Angel Garasa, Jesús Tordesillas en Ismael Merlo.

Een weduwe ziet haar leven in gevaar komen door een erfenis. Een zeer ongelukkige zwarte komedie.

Mi último tango

1960 | Romantiek, Musical

Spanje 1960. Romantiek van Luis César Amadori. Met o.a. Sara Montiel, Maurice Ronet, Isabel Garcés en Milo Quesada.

In het Buenos Aires van de jaren twintig leert een zangeres de liefde kennen. Het klassieke muzikale melodrama ter meerdere glorie van Sara Montiel, hier geflankeerd, zoals ook bij andere gelegenheden, door Ronet.

Una Gran señora

1959 | Komedie

Spanje 1959. Komedie van Luis César Amadori. Met o.a. Zully Moreno, Alberto Closas, Isabel Garcés, Ivette Lebon en María Silva.

Lady Chrisler verwisselt een mannequin met een gravin die een vriendin van haar is. Een typische en voorspelbare intrige-komedie.

The Marines Are Coming

1934 | Drama

Verenigde Staten 1934. Drama van David Howard. Met o.a. William Haines, Conrad Nagel, Esther Ralston, Edgar Kennedy en Isabel Garcés.

Een afgezaagde oorlogsfilm rond Haines, een oude MGM-ster uit jaren twintig. Simpele actie en geschikt voor verstokte liefhebbers van het genre.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Isabel Garcés op televisie komt.

Reageer